جدایی از همسر در دوران عقد - طلاق در عقد

پرسیده شده
۳۸ پاسخ ۴۴,۶۴۰ #2709

با سلام مدت 9 ماه است که عقد کردهایم الان که شرایط ازدواج مهیا شده است ،همسرم بدون دلیل خواستار جدایی می باشد اگر داخواست طلاق از طرف زن باشد ایا مهریه به او تعلق میگیرد واگر من حاضر به دان طلاق نباشم و او نیز حاضر به زندگی کردن چه حکمی داده میشود. با تشکر

مشاوره حقوقی طلاق
۳۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مهریه در هر صورت حق زوجه بوده و بابد پرداخت گردد .
طلاق حق زوج است و تا زمانی که نخواهید طلاق جاری نمی شود مگر اینکه زوجه در شرایطی بتواند عسر و حرج خود را ثابت نماید .

با سلام مهریه ارتباطی به طلاق از جانب چه شخصی باشد ندارد و حق زوجه میباشد.

با سلام
گرفتن طلاق مانع اجرا گذاشتن مهریه نخواهد بود
اگر ایشان حق طلاق داشته باشد میتواند اقدام کند و تمایل یا عدم تمایل شما بر این امر نقشی ندارد اما اگر حق طلاق نباشد و دلیل محکمی از جمله یکی از ۱۲ مورد احصا شده در قانون نباشد امکان گرفتن طلاق برایشان میسر نیست

سلام
مهریه در هر صورت به زوجه تعلق میگیرد اما اگر هم نور دوشیزه باشند نصف مهریه تعلق می گیرد و شما تا طلاق ندهید ایشان نمی تواند جدا شود.

ایشان بدون اثبات عسر و حرج نمی توانند به راحتی اقدام نمایند
لیکن مهریه خود را در هر صورت می توانند مطالبه نمایند

با سلام
بله مهریه تعلق می گیرد
با احترام حاجی زاده

مهریه و طلاق ارتباطی باهم ندارند و در هر صورت به زن تعلق خواهد گرفت