خیانت در امانت مشمول مرور زمان می شود؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۲۶۷ #26033139

سلام سال۹۱ یک دستگاه بالابر به مغنی یک نفر که درحال ساخت بنا بود و پیمانکارش از آشنایانی بود و الان باهم اختلاف داریم،تحویل داده ام ورسید دارم،از مغنی و کارفرما تاکنون اطلاع ودسترسی نداشتم،امسال هردو را پیدا کردم.مغنی گفت بالابر دست صاحب کار است وصاحب کار می گوید بالابر به من مربوط نیست و مال پیمانکار ساختمان است که نبرده.رسید که مغنی ازمن تحویل گرفته ویک شاهد امضا کرده بهش نشان داده ام می گوید این جعلی است،اظهارنامه برایش فرستاده ام پاسخ نداده.میتوانم خیانت در امانت از مالک شکایت کنم مشمول مرور زمان نمی شود؟مغنی وشاهد هم هستند. ممنون از محبتتان

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ظاهرا مشمول مرور زمان شده است.

با عرض سلام بله بعدازگذشتن مدت قانونی مشمول مرور زمان می گردد.

سلام مشمول مرور زمان شده است.

با درود بله مشمول مرورزمان می شود.

باسلام به نظر می‌رسد مشمول مرور زمان شده است.

سلام
بله مشمول مرورزمان می شود.

بادرودوسلام مشمول مرورزمان می شود.