تهدید رو چطور میشه پیگیری کرد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۷۱ #25298236

با سلام من قبلا عضو یه گروه اردویی بودم و از گروه در اومدم صاحب اردو امروز به من زنگ زد و گفت من ازت شکایت کردم میگفت تو یعنی من رفتی به دایرکت دخترای گروه و گفتی اگه با گروه فلانی بری اردو فیلمتونو پخش میکنم منم به هیچ وجح همچین حرفی به هیچکس نزدم طرف میگفت تو توی اینستا همچین حرفی زدی و بعدش پیاماتو پاک کردی ولی من از پلیس فتا ازت شکایت کردم و ازطریق ip گوشیت پیاماتو بازگردانی کردم و زمیمه پروندت کردم و از مدارک کپی برابر اصل گرفتم.من تو ثامانه ثنا عضو هستم ولی هیچ اس ام اسی واسم نیومدن میخواستم ببینم حرفاشو باور کنم یا نه؟

مشاوره حقوقی تهدید
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
تهدید به شکایت جرم نیست . طرف مقابل شما اگر ادعایی میکند باید آن را اثبات کند شما نیاز به اثبات چیزی ندارید

اگر شکایتی شود پیامک یا ابلاغ آن به شما واصل خواهد شد.

اصولا باید به شما ابلاغ شود.

بادرودوسلام درصورت طرح شکایت به شما ابلاغ می شود.

باسلام
به نظر میرسه قصد ترسوندن شما را داره. در هر صورت منتظر باشید و از قسمت پیگیری اشخاص حقیقی سایت عدل ایران ببینید پرونده جدیدی به نامتون ثبت شده یا خیر

باسلام د صورت شکایت از طریق سامانه ثنا به شما بلاغ می گردد

درود بر شما ،مستحضر باشید که تهدیدی رخ نداده، چنانچه شکایتی شده باشد، به شما ابلاغ می گردد.