ماده ۸۶ و ۸۷ در مورد مدارک و مستندات است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۱۷ #25209864

اینجانب با کارفرما یک فقره قرارداد در کاغذ سفید a ۴ قرارداد یکساله منعقد کردیم منتها تاریخ شروع قرارداد رو بدون توضیح اینکه تاریخ شروع قرارداد هست در بالای سمت چپ قرارداد نوشتیم و در زیر اون یک سری توضیحات درمورد حقوق و ساعت کاری و مدت زمان قرارداد که یک ساله بود رو نوشتیم و کارفرما اون قرارداد کاری رو مهر و امضا کرد و بعدا کارفرما من رو قبل از اتمام قرارداد از کار اخراجم کرد در هیات تشخیص و حل اختلاف حکم ابقا به کار خواستم که در مراجع حل اختلاف گفتند که تاریخ شروع و خاتمه قرارداد بایستی در وسط متن قرارداد بصورت شفاف نوشته میشد که نشده و ایراد گرفتند و من فقط میزان کار کردم رو توانستم با پرینت حساب بانکی به اثبات برسونم و به استناد ماده ۸۶ و ۸۷ ائین دادرسی کار اخراج بنده رو در دادنامه موجه زدند به دیوان شکایت کردم ولی دیوان هم درمورد حکم ابقا به کار ( حقوق
و مزایا و بیمه الباقی قرار دادم ) متاسفانه رای هیات حل اختلاف رو تائید کرد ایا مادتین ۸۶ و ۸۷ ائین دادرسی کار درمورد قبول و یا مردود شدن مدارک و مستندات ارائه شده میباشد؟

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

متن مواد مورد نظر چنین است:

ماده ۸۶ - رسیدگی به مدارک و مستندات اقامه شده و تشخیص ارزش و تاثیر آن‌ها در اثبات ادعا با مرجع است و چنانچه مرجع دلایل ارائه شده را موثر در اثبات ادعا نداند با استدلال از ترتیب اثر دادن به آن‌ها خودداری خواهد کرد.

ماده ۸۷ - ارائه دلایل و مدارک دال بر وجود رابطه کار فی‌مابین طرفین و میزان مزد و مزایای بالاتر از حداقل قانونی و میزان سابقه کار در کارگاه به عهده کارگر و ارائه دلایل و مدارک بر تادیه حقوق مذکور و یا عدم شمول مقررات قانون کار به رابطه طرفین به عهده کارفرماست.

شما باید در هیات تشخیص و حل اختلاف به ماده ۷ قانون کار استناد می کردید که قرارداد هم شفاهی و هم کتبی می تواند باشد و وجود اماراتی چون واریز حقوق در ماههای قبل نشان این قرارداد دارد. در هر صورت اگر سوال دیگری باشد در خدمتم.

حکم که از دیوان عدالت اداری صادر میشه قطعی نمیشه دیگه اعتراض یا تغییر داد