در صورت ندادن پول رهن خانه توسط موجر مستاجر چه اقدامی میتواند انجام دهد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۴,۳۷۰ #25201

با سلام وقت خانه ما به پایان رسیده و 2 ماه هم گذشته اما ما به صاحب خانه 10روز جلو تر گفته بودیم که می خواهیم بلند شویم از خانه اما صاحب خانه گفت که باید من خانه را بفروشم تا پول شما را بدم در این 2ماه که از وقت خانه ما گذشته پیگیری از طریق مشاور املاکی که اونجا قولنامه بستیم کردیم اما متاسفا او هم حرف موجر را تایید می کند از دوستان جویا شدم که اگر شکایت کنم بازم به این زودیها به پول پیشم نمی رسم نمی دانم چکار کنم به خاطر یک سری مشکلات اگر تا 20 روز دیگر پولم به دستم نرسد زندگی ام نابود میشود ممکن هست بگویید چند روز زمان میبرد تا شکایت کنیم و به حقمان برسیم از شما عاجزانه تقاضای راهنمایی می کنم

این پرسش خاتمه داده شده و امکان ارسال پاسخ برای آن وجود ندارد. دلیل: شخصی هست
مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ارائه ی دادخواست استرداد مبلغ ودیعه و اجرای حکم حدودا یک تا دو ماه زمان خواه برد ولی پرداخت آن بستگی به موجر خواهد داشت که در صورت تاخیر در پرداخت میتوانید ضرر و زیان آن را نیز مطالبه کنید.

موید باشید