میتوانند رای دادگاه رو تغییر بدهند؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۹۱ #24941082

سلام
من خانه مادری رو سال ۸۷ خریدم و مادرم ۴ ماه پیش فوت کرد و از برادرها خواستم تا سند انتقال بدهند به ناراحتی کشید من روال دادگاه رو در پیش گرفتم ابلا غیه حضور در دادگاه و وقت دادگاه چون با سامانه ابلاغ میاد نمیدونم بلد نیستند از سامانه ابلاغ استفاده کنند به هر حال هیج کس در دادگاه حاضر تشد تا رای غیبابی به نفع من صادر شد و الان ۲ ناه از اعتراض هم گذشته
میخواستم بدونم میتوانند به خاطر اینکه از سامانه ابلاغ اطلاع ندارند رای دادگاه تغییر کنه یا به هر نحوی میتوانند رای دادگاه رو تغییر بدهند من مباهینه نامه بنگاهی دارم ممنون دار میشم عزیزان وکلا و قضات محترم من حقیر را راهنمایی کنند تشکر از شما و مدیریت سامانه بنیاد وکلا

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که رای صادره غیابی باشد حق واخواهی دارند . اگر دادنامه حضوری باشد رای قطعی شده و حق اعتراض ندارند و باید اجرا شود

با درود..
در اینخصوص در صورت داشتن ثنا، ابلاغیه از آن طریق صورت می گیرد که به منزله ابلاغ قانونی و واقعی بوده و اصــولا بهانه عدم اطلاع و یا عدم آشنایی مخاطبین نیز مسموع نمی باشد. فلـذا با توجه به انقـضای مواعد درخواست واخواهی و یا تجدیدنظرخواهی خواندگان، می توانید درحواست اجراییه مطــرح نمایید..

با توجه به ایجاد سیستم ثنا در حال حاضر کسی که ثنا دارد نمی تواند از ابلاغ اظهار بی اطلاعی کند لذا ابلاغ حضوری خواهد بود

سلام
نسبت به رای غیابی در زمان مشخص می توانند درخواست واخواهی نمایند .تغییر حکم صادره بستگی به دلایل و مستندات ایشان دارد . علی ایحال شما درخواست اجرای حکم را نمایید .

سلام باتوجه به اینکه در سامانه به خواندگان ابلاغ گردیده وابلاغ واقعی محسوب میگردد و رای قطعی است درخواست اجرا بدهید تا حکم اجرا شود

باسلام
عدم ثبت نام در ثنا دلیل بر تغییر رای نیست
صرفا با داشتن مدارک و دلایل میتوانند نسبت به رای صادره واخواهی نمایند

شما میتوانید درخواست اجراییه بدهید.