ملاقات طفل چطور لغو شود؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۴۱۵ #23717250

سلام در برگه طلاقنامه و برگه قبل از طلاق قرار بر تحویل و تحول فرزند مشترک در روز پنچ شنبه تا جمعه بوده از ساعت ۱۵ روز پنجشنبه با مادر باشد تا ساعت ۱۷ روز جمعه ولی فرزند پسرم حاضر به رفتن نیست و با توجه به اینکه ۹ ساله هست مرکز مهر می‌گوید چون بالغ نیست شما باید بیاورید مرکز و در مرکز با مادر ملاقات کند و از همین ملاقات مادر سوء استفاده می‌کند جهت بهم ریختن اعصاب من و فرزند راهی دارد که ملاقات نباشد و فقط از فرزند سوال کنند که آیا حاضر به رفتن هستی یا خیر و چنانچه جواب داد دیگر ملاقاتی نباشد و آنجا وقت نگرانیم تا فرصت اذیت کردن فرزند و من از سوی مادر گرفته شود

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در خصوص ملاقات دادگاه محترم صرفا مصلحت طفل را در نظر می‌گیرد موضوع شما به صورت کلی نیاز به بررسی بیشتر دارد

ملاقات فرزند قابل لغو شدن نیست، می توانید درخواست خود مبنی بر بررسی مصلحت فرزند را به شعبه تقدیم نمایید

سلام .ملاقات طفل حق محسوب میگردد و قابل سلب شدن نیست هرچند ک طفل مایل ب ملاقات نباشد

ملاک مصلحت طفل است، اگر مصلحت طفل اقتضا نماید بلی ممکن است

ملاقات حق والدین است در صورت عدم تمایل فرزند باید مراتب به اطلاع قاضی رسانده شود تا با رعایت مصلحت فرزند تصمیم گیری شود

با سلام ؛ با توجه به حق ملاقات مادر ؛ تنها با اثبات عدم مصلحت طفل ؛ می توان حق مادر را ساقط نماید که اثبات این امر مشکل بنظر میرسد

با سلام
مراتب را به شعبه صادر کننده حکم اعلام کنید تا در مورد آن رسیدگی کنند اگر لازم باشد تصمیم می گیرند با فرزند شما صحبت کنند