راههای سلب حضانت فرزند چگونه است؟

پرسیده شده
۲۸ پاسخ ۹۶۸ #23659722

سلام وکیل های محترم یه سوال درمورد سلب حضانت پسر از مادر داشتم دوست من الان طلاق گرفتند و حضانت طبق قانون نوشتن ولی بین طلاق و صیغه اینا با عرض پوزش رابطه داشتند که طبق حرف دکتر زگیل تناسلی از طریق زن یا مرد میاد و اونی که مبتلا میشه یعنی از اون یکی میگیره الان مرد زگیل گرفته و به زن گفته من نگرفتم و ایا میتوان با اثبات با این قضیه که خانم شاید رابطه داشته باشه یکی از راهای سلب حضانت بشه یا با ازمایش یاراهای دیگه تمام کرد بااحترام

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۲۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صرف یکبار رابطه نمی‌تواند دلیلی برای سلب حضانت باشد
اشتهار ب فساد اخلاقی از موارد سلب حضانت هست و همچنین بیماری واگیردار در صورت اثبات....

با سلام، اشتهارد به فساد اخلاقی از موارد سلب حضانت هستش که باید ثابت شود

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید یکی از موضوعات و موراد سلب حضانت فساد اخلاقی می باشد که در قانون ذکر شده است .

باسلام اثبات فساد اخلاقی موجب سلب حضانت است اما انتقال بیماری زگیل تناسلی باید اثبات شود و نیاز به بررسی دارد

سلام درصورت اثبات فساد اخلاقی حضانت سلب خواهد شد

با سلام از بیماری واگیر دارد باشد سلب حضانت امکان پذیر است

"با سلام"
بیماری واگیر موجب سلب حضانت است