فرار از مالیات بر ارث در خصوص ماترک متوفی چگونه است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۲,۸۵۳ #23153

سلام
آیا برای فرار از مالیات بر ارث این کار ممکن است که قبل از فوت، فرزندان با با پدر خود صحبت کنند و در زمان حیات از ایشان بخواهند خانه و سایر دارایی ها را به نام فرزندان کنند تا بعد از فوت نیاز به انتقال و دادن مالیات بر ارث نباشد؟
با توجه به قانون جدید مالیات فرزندان بر ارث برای ترکه ی ۵۰۰ میلیونی چقدر می شود؟
خیلی ممنون

این پرسش خاتمه داده شده و امکان ارسال پاسخ برای آن وجود ندارد.
مشاوره حقوقی مالیات بر ارث
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله امکان پذیر هست که پدر اموال خودش رو تا زمانی که در قید حیات هست انتقال بده که مشمول مالیات بر ارث نشه.و اینکه تا یکسال از تاریخ فوت شما اگه به اداره مالیات مراجعه کنید معاف از مالیات خواهید بود و در خصوص ارث ۵۰۰ میلیونی هر طبقه ای با یکدیگر متفاوت هست .نسبت به مازاد از ۲۵ درصد به بالا....

سلام از پرداخت مالیات بر ارث به پرداخت مالیات نقل و انتقال اموال تبدیل میشه

بله در این صورت دیگر مالیات بر ارث به اموالی که در زمان حیات پدر به فرزندان منتقل شده است وجود نخواهد داشت

اگر در زمان حیات اموال را انتقال دهد دیگر نیازی به پرداخت مالیات نمی باشد . و مالیات بر ارث برای طبقات اول - دوم - سوم به ترتیب ۲۵-۳۵-۵۵ درصد مالیات تعلق می گیرد .

با سلام و وقت بخیر
دوست عزیز برای این کار دو راه است :
اولا-پدر خانواده میتواند به شرط عمره سند را بنام فرزندش نماید .
ثانیا- پدر خانواده با فروش بصورت رسمی سند را بنام فرزندش نماید .
در خصوص قسمت دوم سوالتان :
تا مبلغ ۵۰۰ میلیون ریال و نسبت به مازاد ۵۰۰ میلیون ریال برای طبقات اول - دوم - سوم به ترتیب ۲۵-۳۵-۵۵ درصد مالیات تعلق می گیرد .

بله در صورتیکه پدر اموال خود را در زمان حیات به نام فرزندان کند بعد از فوت نیازی به پرداخت مالیات نمیباشد.مالیات بر ارث در خصوص بستگان درجه ی یک 35 درصد میباشد یعنی حدودا 175 میلیون تومان.

موید باشید