آیا میتواند تنها خودروی من را ضبط کند؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۲۰ #22949183

سلام. من یک بیمار نادر و از کار افتاده هستم. همسرم تقاضای طلاق داده. متاسفانه اجاره نامه را به نام ایشون نوشتیم که دل خوشی داشته باشد. و حالا یک قفل زده و من را راه نمیدهد البته کرایه را به غیر از دو مورد من پرداخت کردم و اون دو مورد رو هم به حساب همسرم ریختم که او پرداخت کرد. ضمنا از دار دنیا یک پراید دارم. آیا ایشون حق اینکار را دارند.

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر با استشهادیه و نامه از آژانس ثابت کنید وسیله امرار معاش است خیر

با سلام درصورتی که خودرو تاکسی باشد و تنها ممر دارمد و امرار معاش شما باشد قابل توقیف نخواهد بود.

با سلام..
اگر خودروی مذکور تنها وسیله امرار معاش شما باشد، بلحاظ اینکه جزء مستثنیات دین تلقی می شود، اصـولا توقیف نمی گردد..
موفق باشید..

با درود
فارغ از این که با خودرو امرار معاش مینمایید یا خیر اگر معلول باشید و نیاز مند خودرو، به لحاظ آن که خودرو لوکسی نمی باشد، قابل توقیف نمی‌باشد، به فرض توقیف میتوانید با استدلال حقوقی قانع کننده از مرجع توقیف کننده، تقاضای رفع توقیف نمایید.

اگر ماشینتان وسیله ی امرار معاش ومنبع درآمد شما باشد به دلیل اینکه جزء مستثنیات دین محسوب میگردد قابل توقیف نیست

با سلام
چنانچه خودرو وسیله امرار معاش ضروری است ، تحت عنوان مستثنیات دین قابل توقیف نمی باشد.

درود
اگر وسیله امرار معاش شما باشد توقیف نمی شود.