امکان دستور جلب هست؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۵۷ #22659422

ضرب وجرح عمدی با چاقو در دو مرحله و تکرار مجدد جرم، که جرم اول بعنوان عدم شاهد کیفرخواست صادر و رفع اتهام شده و جرم دوم منتظر دستور قاضی با صورتجلسه و نامه پزشکی قانونی و شاهد، درشعبه بازپرس که به دادستان ارجاع شده آیا طبق لایحه ای مبنی بر جرم اول وبدون جلسه اتیان سوگند رفع اتهام شد، با اثبات جرم دوم امکان دستور جلب فراهم می شود.

مشاوره حقوقی کیفری
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورت صدور منع تعقیب و قطعیت آن ، کیفرخواست صادر نخواهد شد.

بادرودوسلام امکان صدور کیفر خواست نمی باشد.

کیفرخواست صادر نخواهد شد ...

بادرودوسلام اگر منع تعقیب خورده باشد به صدور کیفرخواست اقدام نمی شود.

سوال نامفهوم است، اما اگر در پرونده ای منع تعقیب خورده کیفرخواست صادر نمی شود.

سلام
در صورت صدور منع تعقیب و قطعیت آن ، کیفرخواست صادر نخواهد شد

باسلام،سوال کمی نامفهموم است ولی به نظر بله این امکان وجوددارد.