من میتوانم از مدیر عامل بابت تمرد از دستور قضایی شکایت کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۱۲ #22584805

سلام. بابت تامین خواسته مهریه، ابلاغ توقیف یک سوم حقوق به مدیر عامل شرکتی خصوصی که شوهرم در آن کار میکند ،ارسال شد و مامور کلانتری نیز به مدیر عامل تفهیم کرده و صورت جلسه نوشته شده. از زمان تفهیم حدود ۲۰روز میگذرد اما مدیر عامل عامدانه انجام نمی‌دهد و هیچ اقدامی انجام نمیدهد.به دادورز اجرای احکام نیز گفته شده و در جواب گفتند کاری نمیتوان کرد. الان من میتوانم از مدیر عامل بابت تمرد از دستور قضایی شکایت کنم؟تکلیف من که مدیر عامل پاسخ نمی‌دهد چیست؟

مشاوره حقوقی خانواده
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام پیشنهاد میشود از طریق اجرای احکام موضوع را پیگیری نمایید

باید تا زمان واریز حقوق همسرتون صبر کنید در صورت عدم واریز مبلغ به اجرای احکام مراجعه و حساب رو مسدود کنید.

بادرود/ خیر نسبت به مدیرعامل نمیتوانید شکایتی کنید ولی میتوانید تازمان واریز حقوق صبر کنید درصورتی یک سوم لحاظ نشده بود از طریق اجرای احکام حساب رو مسدود کنید

می توانید تاریخی که حقوق واریز می شود اقدام نمایید، اگر انجام ندادند درخواست مسدودی حساب به اجرای احکام مطرح نمایید

با سلام
شما می توانید تا تاریخ واریز حقوق ماهانه صبر نمایید اگر همچنان بعد از واریز حقوق ها کسر یک سوم انجام نشد از طریق اجرای احکام و پیگیری نسبت به مسدود سازی حساب اقدام فرمایید.

از طریق اجرای احکام‌پیگیری کنید اگر اقدامی انجام نشد نسبت به مسدودی حساب اقدام شود.

باسلام
باتوجه به زمان ۲۰ روزه ای که اعلام داشتید ممکن است اینکارمقدور نبوده.اگر حقوق ماه بعد نیز کامل پرداخت گردید اقدام به‌مسدودی حساب فرمایید