آیا منزل هم شامل مهریه میشود یا خیر؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۵۶۶ #37054815

با سلام منزل قولنامه ای که بین هم نوشتیم و تو املاکی هم ننوشتیم شامل مهریه میشه بودن هیچ وجه ای رد وبدل نشده قراردادی که داخلش نوشتیم منزل فوق بابت مهریه با وسایل هایش الان خانومم حق طلاق داره میتونه خونه رو تصرف کنه چجوری از خودم دفاع کنم که خونه رو تصرف نکنه در اصل خونه پدرم هستش مال من بوده سال ۹۷ ۵ماه بعدش واگذار کردم به پدرم قرار دادی که نوشتم بین خودمو خانومم خودم نوشتم چون شاگرد املاکی بودم مهر املاکی رو بدون اینکه در جریان باشه پای قرار داد قولنامه ای زدم میخوام بدونم وسایل رو میتونه بگیره با خونه لطفا ازتون میخوام یکم واضع تر راهنماییم کنین چون من به این خانوم اعتماد کردم حق طلاق دادم بعد حق طلاق میخواست جدا بشه گفت خونه منم بهش گفتم خونه مال من نیستش ولی باورش نشد بخاطر همین منم یک قولنامه بین خودمون نوشتم با دست خط خودم تا برگرده سر خونه زندگیش بخاطر علاقه ای که بهش داشتم و بخاطر بچه ۵سالم که دربه در نشه اینکارو کردم ولی الان از اعتمادم داره سو استفاده میکنه و الان داره کارهای طلاقشو میکنه و واسه خونه و لوازمهاش میخواد درخواست بده یکم راهنمایی دقیق تر بکنین چیکار کنم که پدرمن هم الان شاکی شده وکیل گرفته هم از دست خانومم شاکی هست هم از دست من الانم درخواست ارائه مدارک داده چون خونه قولنامه ای هست و همش دست پدرمه چون بعداز واگذاری همه مدارک خونه رو به ایشان تحویل دادم خانومم هم قولنامه ای که بین هم نوشتیم رو داره و قولنامه که قبلا به اسم من بوده که از املاکی گرفتم نسخه اصلیشو داره که به اسم من بود به بهونه ای وام ازش گرفتم دادم خانومم که برگرده و الانم هنوز بهش میگم خونه مال من نیس باور نمیکنه میگه تو پدرت دستت تو یک کاسه هستش چون همون موقع من خونه رو ۹۰میلیون خریدم نزدیک۴۰تومنوشو دادم الباقیشو پدرم داد بهش گفتم ۴الی۵ماه باهات تسویه میکنم و نتونستم بدهیشو بدم خونه رو برگشت زدم به خودش چون بجز من ۶تا بچه دیگه داره تک فرزند نیستم که بخواد ببخشه بهم و منم دیدم اینجوریه چون ماشینمو بابت خونه فروخته بودم روش فشار آوردم که پولمو بده اونم ۲۰میلیون خورده ای داد و الباقیشو بابت رهن نگه داشت که تا زمانی که صاحب خونه بشم رهنم باشه با برجی ۵۰۰هزار اجاره بهش میدم الان الان میخوام بدونم وسایلم چی میشه خونه چی میشه

مشاوره حقوقی خانواده
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام به دلیل اینکه ملک به نام پدرشما است وشمابدون اطلاع واذن پدرتون قولنامه تنظیم کردین ،معامله فضولی میباشد و نیاز به تاییدو تنفیذ معامله از سوی پدرتون نیازه هست.
درخصوص وسایل اگر بعنوان استرداد جهیزیه طرح دعوا نمایند امکان دارد

ملک متعلق به پدر شماست و در مبایعه نامه میان شما و همسرتان ، مالک اصلی که پدر باشد امضا نکرده اند . پس همسر شما تا زمانی که پدر این معامله را تایید نکرده مالک نمی باشند.
البته موضوع شما پیچیدگی هایی دارد که ممکن است درگیر چند پرونده حقوقی و یا حتی کیفری شوید.

برای گرفتن مشاوره بهتر و دقیقتر میبایست تلفنی صحبت کنید

درود بر شما ،دوست گرامی مستحضر باشید که با این تفاسیر معامله فضولی بوده و مالک بایستی تنفیذ نمایند.

عرض سلام و احترام ملک موضوع بحث شما متعلق به پدر شما بوده و معامله فضولی هستش

درود
مالک این ملک پدر شماست و معامله بین شما و همسرتان فضولی بوده و بدون تنفیذ پدر نافذ و صحیح نخواهد بود

سوال شما طولانی و شامل موارد بسیاری می‌باشد درصورتیکه منزل متعلق به شماست و با مبایعه نامه به ایشان منتقل کرده اید می‌توانند اقدام نمایند