مهریه با وجود این به ایشان تعلق میگیرد یا خیر؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۴۵۶ #21830412

بند پنج سال پیش با همسرم ازدواج کردم قبل از عقد ایشون و مادر همسرم اعلام کردن که یک بار عقد کردن ولی هیچ رابطه ای نداشتن به طوری که بنده متقاعد شدم و اطمینان کردم بعد عقد با ایشان (قصد گرفتن مراسم ازدواج را نداشتیم ولی بنده یک مراسم کوچک گرفتم) و در اولین رابطه که داشیتم متوجه دوشیزه نبوده ایشان شدم و روز بعد از ایشان پرسیدم ایا با همسر قبلی خود رابطه داشته ای گفت بله نخواستم بگویم از ترس اینکه تو پشیمان بشوی و هزار و یک حرف دیگر و گریه و زاری اما بنده که از یک جهت چون با مخالف بودن خانواده ام و انتخاب خودم پا به این رابطه گذاشته بودم و ترس از ابروی خودم و خانواده خودم که دوست نداشتم مرا ملامت کنن و از طرفی هنوز با وجود فهمیدن این ماجرا علاقه داشتم به همسرم که چهار سال از بنده بزرگتر هم هست حرص و اعصبانیت خودم رو که چرا دروغ گفتن و مرا به بازی دادن خاموش کردم تا کسی نداند و بنده بعد اصرار زیاد خانواد همسرم و خانواده خودم و خود همسرم مخصوصا پای یک بچه هم به این دنیا باز شد اما روز به روز رابطه ما و بحثها بالا میکشید تا جایی که دیگر حاضر به ادامه زندگی نیستم و این پنج سال برایم با وجود این که هر روز به دروغ ایشان و مادرشون در مورد باکره بودنشان فکر میکردم اما دوست نداشتم یک بار به روی خودش و مادرش بیاورم و خودم از اوردن این حرف شرمم میشد زندگی کردم وحالا سوال بنده این است یا مهریه با وجود این به ایشان تعلق میگیرد یا خیر ممنون

مشاوره حقوقی مهریه
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله مهریه به ایشان تعلق می گیرد زیرا اثبات عدم بکارت بعد از این مدت طولانی تقریبا بعید است

در صورت مطالبه مهریه ، کامل به ایشان تعلق می گیرد

هیچ یک از این معاذیر باعث اسقاط مهریه نمی شود.

بلی مهریه را کامل دریافت میکنند

با سلام من ازدو منظر به این مسئله پاسخ داده وبه ان نگاه میکنم و اول توجه همکاران عزیزم که پاسخ داده اند را به یک مطلب جلب مینمایم پاسخهای داده شده بسیارخوب وحقوقی و قانونی است آیا وظیفه ما فقط پاسخ است یا با توجه به نوع سوال که خود سوال کننده اعلام نمود موضوع باکره نبودن رامتوجه شدم و۵ سال زندگی کردم و فرزند دارم خود دلیلی است برای اینکه این عزیز را با کلمات ارامش بخش به ادامه زندگی با داشتن فرزند راغب و سعی در فرو نپاشیدن زندگی کرد و بخصوص اینکه خود زوج اعلام کرده حفظ ابرو و زندگی چیزی نگفتم و از این مسئله ۵ سال میگذرد و احتمال اثبات ان بسیار سخت است و شاید بهتر باشد زوج ذهن خود را مصروف مسایل خوب زندگی نماید و اگر دچار سر در گمی وشک گردیده اول با کارشناسان روانشناسی جهت مشاوره اقدام نمایدو ایکاش در این سایت باب صلح وسازش نیز مهیا گردد پاسخ 👇

در صورت اثبات تدلیس و فسخ نکاح مهریه تعلق نمیگیرد

از جهت کیفری نیز ماده ۶۴۷ کتاب پنجم قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۷۵ مقرر می دارد چنانچه هریک از زوجین قبل از عقد ازدواج طرف خود را به امور واهی از قبیل داشتن تحصیلات عالی، تمکن مالی،موقعیت اجتماعی، شغل و سمت خاص‌، تجرد و امثال آن فریب‌دهد و عقد بر مبنای هریک از آنها واقع شود مرتکب به حبس تعزیری از شش ماه تا دو سال محکوم می گردد.

در صورت فسخ نکاح به جهت تدلیس، زوجه در هیچ فرضی مهر ندارد.