حکم چی میزنن براشون چون جعل هویت کردن؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۳۶۱ #21652994

سلام خسته نباشید
خواهر بنده همسر شخصی بود که حدود دو ساله اختلاف ایجاد شده و امروز حکم طلاق صادر شده
ما متوجه شدیم که همسر خواهرم دو سال پیش همراه با خواهرش به بانک مراجعه کردن و وام ازدواجی رو گرفتن (بدون اطلاع خواهرم)
چون شخصی اشنا در بانک داشتن خواهرشو جای همسرش جا میزنه و انگشت و امضا میزنه پای برگه وام و کارمند بانک که اشناشون بود باهاشون همکاری میکنه و وام رو بهشون میدن و ما بعد دو سال مطلع شدیم و شکایت کردیم و الان در آگاهی در حال بررسی هست
میخاستم بدونم حکم چی میزنن براشون چون جهل هویت کردن و خودشو جای خواهرم جا زده و انگشت زده و وام رو گرفتن و کارمند همون بانک از اشناهاشونه و ضامن هم هست

مشاوره حقوقی جعل
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام حبس یا جزای نقدی دارد

سلام
حسب مورد حبس یا جزای نقدی دارد

سلام مجازات حبس می تواند به دنبال داشته باشد.

بستگی به نظر مقام محترم قضایی دارد.

حسب مورد در صورت اثبات و احراز جرم برای متهم مجازات حبس و جزای نقدی دارد ب تشخیص مقام قضایی،مرجع رسیدگی نهایی و صدور حکم قابل اجرا دادگاه هست

باسلام
آگاهی حکم نمیده بعداز محرز شدن به ارجاع میده دادگستری

درود بر شما ،مستوجب حبس خواهد بود