باید دادخواست رفع مزاحمت بدهم یا ممانعت از حق؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۷۲ #21063855

با سلام و عرض ادب خدمت جنابعالی همسایه من پنجره ها ش مشرف به ملک من و چون دایی خانمم بود تا الان که نزدیک ۱۰سال با وساطت فامیل جلوی پنجره ها را نبستم ولی الان مدتی شبانه روز باز اظهارنامه بهش دادم و کاری نکرد باید دادخواست رفع مزاحمت یا ممانعت از حق بدم اظهار نامه را براتون میفرستم لطف کنید راهنمایی کنید ممنون میشم

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
دعوی قابل طرح برای موضوع مدنظر شما دعوای مزاحمت و ممانعت از حق به طور همزمان میباشد.
منتها این نکته را مدنظر قرار دهید که در اینگونه دعاوی خواهان باید ثابت نماید که موضوع دعوا بدون رضایت وی در مورد دعوی ایجاد شده است.

با سلام و احترام
باید دعوای رفع مزاحمت طرح کنید
از بخش درخواست خدمت همین سایت اسناد خود را ارائه بفرمائید تا بتوان راهنمایی کرد

با سلام
اول اینکه هم شکوائیه رفع مزاحمت هم رفع ممانعت از حق را توامان می توانید مطرح نماید
ثانیا برای بررسی اظهارنامه و مطالعه سایر مدارک در قسمت ارزیابی حقوقی یا مشاوره تلفنی می‌توانیم خدمتگزاری نماییم