دریافت دیه در سال جدید

پرسیده شده
۳۵ پاسخ ۷۷۵ #20986373

با عرض سلام و وقت بخیر
بنده اسفندماه دادگاه دارم،میخواستم بدونم پرداخت دیه توسط بیمه میمونه برا سال بعد یا بیمه میتونه امسال دیه رو به حساب دادگاه واریز کنه و نذاره بمونه برا سال جدید(سال بعد حداقل۲۰درصد دیه افزایش داره) چیکار میتونم بکنن تا امسال پرداخت نشه
تشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۳۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتونه پرداخت کنه حتی اگر شما نگیرید به حساب دادگستری میتونه واریز کنه و مبرا شود

بیمه تابع رای دادگاه است هروقت رای صادر شد به قیمت ان وقت محاسبه میشه

بعدازقطعی شدن رای ۱۵روزبیمه فرصت داره جهت پرداخت دیه

درود:بستگی به رای دادگاه دارد در صورتی که رای قطعی در موعد مقرر ابلاغ تاقبل ازسال پرداخت می شود ،در صورت عدم قطعیت رای به سال بعد موکول می شود.

درود بر شما
باتوجه به مدت زمان لازم برای اعتراض به احتمال زیاد میفته سال بعد.

باسلام
با توجه به مدت زمان صدور رای و ابلاغات ممکنه موکول به سال آینده بشود

درود با توجه به جلسه در اسفند و گذشت مدتی برای صدور حکم و قطعی شدن و فتن به اجرای احکام دیه سال جدید پرداخت خواهد شد