میخواستم ببینم برای اعتراض چه کنم که رای به نفع من بشه؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۹۱ #20715718

سلام شهرداری حکم تخریب داده ک کاربری منطقه مسکونی تجاری ساختیم

اینکه تمام اطراف تجاری هست
اینکه چندین ملک تازه ساخت هست ک جریمه نقدی خورده بهش
ایا اینارو میتونم تو اعتراض بنویسم یا چیزه دیکه ی چی لازمه

مشاوره حقوقی ملکی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست دقیقی در این خصوص می بایست تنظیم گردد

اینکه مجاورین تجاری هستند دلیل محکمی نیست بر اینکه برای شما هم کاربری تجاری لحاظ کنند اما معمولا شهرداری اهل تسامح است و با جریمه نقدی کنار می آید مگر در مواردی که ساخت و ساز قابل تسامح نبوده و باید تخریب شود لذا بهتر است لایحه اعتراضی تخصصی در این زمینه تنظیم شود.

از طریق دیوان عدالت اداری اقدام و دادخواست بدید از وکلای دادگستری در تنظیم دادخواست استفاده کنید

باسلام
کمیسیون ماده صد رای به تخریب داده شهرداری مجری رای کمیسیون هست رای کمیسیون ماده صد قابل تجدید نظر میباشد اگر رای تجدید نظرهم تخریب بوداز طریق دیوان عدالت اداری با توجه به پلاکهای همجوار هزینه های ساخت وضررهای مالی سنگین درصورت اجرای رای بدوا دستور موقت برای عدم اجرای رای و دادخواست نقض رای کمیسیون ماده صد رو دهید که دراین صورت نقض وبه کمیسیون همعرض ارسال میگردد که احتمالا رای کمیسیون همعرض مبنی بر پرداخت عوارض تغییر کاربری می باشد.

دادخواست خود را به دیوان طرح نمایید ولیکن اینکه چه موردی در دادخواست بنویسید بهتر است یا با یک وکیل مشورت نمایید یا دادخواست شما را یک وکیل تنظیم نماید

با درود بله هرآنچه که اتفاق افتاده که موثر باشد را مبتوان قید کرد

باسلام
باید دادخواست خودرا به دیوان عدالت تقدیم نمایید