میتوان طبق چه ماده و قانونی اعتراضی به رای دادگاه داشت؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۰۹ #20492305

باسلام و وقت بخیر خدمت وکلای عزیز

بنده دوست آقایی داشتم که بنا بر مشکلات خانوادگی با خوانواده خانمش به درب خانه پدر خانمش مراجعه میکنه.و در حین درگیری بدون اینکه دو برادر خانم و پدر خانمش حتی انگشتی بهشون بخوره،با شلیک ۲ تیر از اسلحه شکاری پران که ۱ شلیک به صورت و ۱ شلیک به بدنش اثابت میکنه و جای ضربه جسم سخت روی سرش بوده و حتی جای کفش روی بدنش،فوت میکنه.
با تماس همسایگان به ۱۱۰،ماموران پس از ۲ ساعت حاضر و پزشکی قانونی هم گفته در صورتی که پس از ۴۰ دقیقه به بیمارستان منتقل میشد.فوت نمیشد.

حال قاتل که برادر خانمش است و گفته دفاع از خود بوده و ۲ شاهد برده که از دیوار وارد حیاط شده و اول اون شلیک کرده.و من هم ترسیدم و کشتمش...
در صورتی که شلیکی که از اسلحه مرحوم شده.شلیک سوم بوده و به کسی اثابت نکرده و جهت صحنه سازی بوده.حتی تیر های شلیک سوم به سمت آسمان بوده و بیرون از خانه پرتاب شده.

رای صادره هم دفاع از خود را رای داده و حتی خانم ایشان مهریه خود را اجرا گزاشته که هنگام پرداخت دیه.آن را به عنوان مهریه برداشت نماید.

با این تفاسیر که در حین درگیری چیزی به آنها نشده حتی کوچکتری خراش و اینکه پزشکی قانونی گفته اگر تا ۴۰ دقیقه اگه به بیمارستان منتقل میشده و بی دلیل ۲ ساعت نگهش داشتید داخل حیاط تا فوت شده.

با تشکر از پاسخگویی شما

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام این پرونده دارای ابعاد زیادی است که نیاز به بررسی شواهد وقرائن ومدارک می باشد وصرف اظهارات شما نمی توان بطور کلی نظر داد اما همین حمل سلاح توسط مقتول و ورود به منزل با این صورت هم جرم است و دفاع انها هم تاحدودی بجا ست

نیاز به مطالعه و بررسی پرونده میباشد.

با سلام
ابتدا باید پرونده بطور کامل مطالعه بشود و سپس سوالات شما پاسخ داده بشود زیرا موضوع خیلی مهم هست نمی توان صرف توضیحات شما پاسخ دقیق داد
اگر اسلحه برای فرد مقتول بوده و در خانه قاتل بدون فرضیات به وجود آمده احتمال دفاع مشروع هست

دوست عزیز اگر اسلحه برای مقتول بوده و بدوا ایشان شلیک نمودند دفاع مشروع قابل احراز است، لیکن موضوع این چنین نیاز به بررسی دقیقتری دارد و بدین شکل امکان پاسخ گویی نیست