گرفتن دیه از بیمه چه مراحلی دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۹۲۹ #20270166

سلام خسته نباشید . من در تاریخ ۹۷/۲/۱۲ در حادثه ای دچار سوختگی شدم. در نه ماه پیش دادگاه رای قطعی داد و به دفتر بیمه مراجعه و مدارکم را تکمیل کردم و در حال حاضر هر وقت رفتم دفتر بیمه میگن بودجه نیست من چه کنم

مشاوره حقوقی بیمه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تقاضای صدور اجرائیه نمائید

فصل پنجم از آیین نامه شماره ۷۱ مصوب شورای عالی بیمه، مربوط به فرآیند رسیدگی به شکایات بیمه ای است. این ماده تصریح می کند: در صورت عدم رسیدگی به شکایات بیمه ای در شرکت بیمه، بیمه گزاران، بیمه شدگان یا صاحبان حقوق آنها می توانند موضوع مورد اختلاف را به صورت کتبی و همراه مدارک و دلایل لازم به بیمه مرکزی اعلام و تقاضای رسیدگی کنند.

بیمه مرکزی در صورت لزوم موضوع را همراه مستندات آن برای ارائه توضیحات لازم به شرکت بیمه ذیربط اعلام خواهد کرد. شرکت بیمه هم موظف است حداکثر ظرف مدت دو هفته پس از دریافت مدارک فوق، پاسخ خود را به صورت مستند و مستدل به بیمه مرکزی اعلام کند. بیمه مرکزی نیز پس از بررسی شکایات واصله، نظر خود را در مدت زمان متعارف به صورت مکتوب به طرفین اعلام خواهد کرد.

اما روش ثبت این شکایات چیست؟ در حال حاضر بیمه مرکزی امکان ثبت الکترونیکی شکایات را فراهم کرده است.

بیمه گزاران می توانند با مراجعه به سایت بیمه مرکزی از بخش میز خدمات الکترونیک، آیکون پاسخگویی و رسیدگی به شکایات را انتخاب کرده و با پر کردن فرم های مربوطه، شکایت خود را ثبت کنند.

با سلام. رای قطعی دادگاه برای بیمه لازم الاجرا می باشد و می بایست به حکم دادگاه تمکین نمود و این دین شما بر ذمه بیمه باقی می ماند تا شرکت بیمه توانایی مالی پیدا کند.

با سلام ؛ ازطریق دادگاه اقدام به طرح دعوی حقوقی نمایید.

بیمه باید حقوق ب شمارا بپردازد و باید شما از طریق اجرااحکام درخواست اجرائیه حکم کنید

از طریق اجرای احکام دادسرا ، تقاضای صدور اجرائیه نمائید

با سلام
به هر حال فقط بیمه میتواند حقوق متعلق به شما را بپردازد ناچارا منتظر بودجه بمانید