برادرم که ادعا مالکیت میکند همگی ورثه را برده اسناد رسمی بعنوان شاهد امضا زدن تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۳۴۰ #20090890

باسلام وخسته نباشید
از تمامی ورثه بعد ازفوت پدرم سوال گرفتم که آیا از واگذاری زمین توسط پدرم به برادرم اطلاع دارید همگی گفتن از واگذاری زمین اطلاعی نداریم یه صورت جلسه داخل کاغذ عادی تنظیم کردم وهمگی ذیل کاغذ امضا وانگشت زدن اطلا عی نداریم

حالا بعد از چند مدت برادرم که ادعا مالکیت میکند همگی ورثه را برده اسناد رسمی بعنوان شاهد امضا زدن
که ازواگذاری زمین ازجانب پدرم به برادرمون اطلاعی داریم
برادرم میخواد مدرک تهیه کند برای جلسه دادگاه بگه شاهد دارم لطفا راهنمایی بفرمایید درمورد شاهدین که چنین بیان کردن هم برای من امضا وشاهدی دادن وهم برای برادرم هنوز جلسه دادگاه تشکیل نشده

مشاوره حقوقی ملکی
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با توجه به تعارض شهادت شهود ، شهادت ایشان از درجه اعتبار ساقط است و برادر شما جهت اثبات مالکیت باید دلایل دیگری ارائه نماید

با درود در هر صورت باید برای ادعای خود سند یا شاهد ارائه کند

شهادت از عداد دلایل خارج می‌شود...

باسلام. در هر صورت باید برای ادعای خود سند یا شاهد ارائه کند

سلام
با توجه به تعارض شهادت شهود ، شهادت ایشان از درجه اعتبار ساقط است و برادر شما جهت اثبات مالکیت باید دلایل دیگری ارائه نماید.

تعارض شهود وجود دارد و شهادت از دلایل خارج شده و باید ادله دیگر ارائه گردد

سلام با توجه به تعارض شهادت ها به نظر برادرتان برای اثبات مالکیت باید ادله دیگری ارائه نماید