آیا امکان تبدیل سند دو دانگ به شش دانگ وجود دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵,۴۹۹ #19435530

سلام.
اخیرا سوالی را با موضع تبدیل سه دانگ به شش دانگ مطرح کرده و کارشناسان محترم پاسخ دادند.
جسارتا منظور من خرید ۴ دانگ بقیه صاحبان نبود. تا جائی که اطلاع دارم ماده ۱۴۷ احتمالا اجازه میده سندهای شش دانگ را شش دانگ کرد با همان متراژ یا برای خانه دو طبقه هر طبقه یک سند شش دانگ جدا گرفت. یکی از دوستان الان سند ملکش سه دانگ هست و آخرین مراحل هست که همین متراژ بشه شش دانگ. یعنی یک شش دانگ ۶۰ متری.
سوال من این بود که ملک من دو دانگ از شش دانگ هست و میخوام همین متراژ را شش دانگ سند بگیرم. تا برای وام تعمیرات، افزایش اعتبار و قیمت و احتمالا جواز ساخت مهیا بشه.
دو دانگ به شش دانگ میشه؟
سه دانگ به شش دانگ رو قبلا دوستان انجام دادند.
ممنون

مشاوره حقوقی ثبت اسناد
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
بله با مراجعه به اداره ثبت می توانید سند شش دانگ تفکیکی دریافت نمایید.

با سلام و عرض ادب
شما با مراجعه به اداره ثبت میتوانید نسبت به دریافت سند ۶دانگ با توجه به ملک خود اقدام نمایید.

با سلام بله امکان پذیر هست با مراجعه به اداره ثبت می توانید اقدام کنید

بله با توجه به مقررات ثبتی از طریق اداره ثبت اقدام نمایید

سلام
اگر امکان افراز و تفکیک ملک میسر بود بعد از آن می توانید سند بگیرید

بله شما با مراجعه به مراجع ذیصلاح سند خود را شش دانگ تفکیکی کنید

بسمه تعالی : بله میتوانید زیرا فرض سوال حضرتعالی تفکیک سند و مجزا نمودن طبقات است . بله شما با مراجعه به مراجع ذیصلاح سند خود را شش دانگ تفکیکی کنید