آیا بنده باید برای تلوزیونی که ۱۱ سال کار کرده و حتی سالم بودن آن نیز ابهام دارم هزینه دستگاه نو را بپردازم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۶۱ #19420623

عرض سلام و خدا قوت خدمت وکلای عزیز. بنده یکی از مدیران ناجا هستم که بدلیل مشکلاتی که با یکی از مدیران لایه اول داشتم و منجر به برکناری ایشان شد، مجموعه طی ده ماه گذشته انواع و اقسام مشکلات را پدید می آورد که یکی از آنها پرداخت خسارت به تلویزیونی است که دو سال پیش رخ داد.
حدود دو سال پیش بنده وارد اتاق همکاران شدم . تلویزیون ال سی دی که مستهلک بود، بدون رعایت حداقل الزامات بر روی یک فایل به دیوار تکیه داده شده بود و فاقد پایه بوده و به دیوار هم نصب نشده بود. هنگام خروج بدلیل تماس کتفم این دستگاه افتاد و ال سی دی آن شکست. بنده هم در صورتجلسه ای این اتفاق را نوشتم. اکنون بعد از دو سال اداره پرونده خسارت را به دادسرای نظام ارسال کرد و خواهان پرداخت خسارت تعویض ال سی دی شد. برای بنده چند سوال مطرح است.
۱- اساسا این اتفاق مربوط به دو سال پیش است و آیا قابل دعوی است؟
۲- این تلویزیون فاقد هرگونه برچسب اموال می باشد و هیچکس هم بدرستی نمیداند که آیا جزو اموال بوده یا خیر؟ چون سالهاست مورد استفاده قرار میگرفته! با توجه به اینکه در سازمان های دولتی همه اموال، برچسب دارند آیا اداره می تواند این دعوی را بکند؟
۳- آیا نباید بنا به قاعده تسبیب، کسانی که از این دستگاه استفاده میکردند را سهم تقصیر داد چرا که عملا اگر این دستگاه در جای خود یا بدرستی نصب میشد خسارتی رخ نمی داد
۴- دستورالعملی در ناجا است که برای تعیین خسارت باید استهلاک را در نظر گرفت. آیا بنده باید برای تلوزیونی که ۱۱ سال کار کرده و حتی سالم بودن آن نیز ابهام دارم هزینه دستگاه نو را بپردازم؟
با تشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه ب توضیحات مفصل شما در صورت ادای این توضیحات در محل رسیدگی و جریان پرونده بهرحال بخشی از خسارت بعنوان عامل این اتفاق برعهده شماست هرچند دلایل و توضیحات اداره نیز مسموع خواهد بود و درنهایت با نظر مرجع رسیدگی میزان خسارت تعیین خواهد شد

سلام دوست عزیز حضرتعالی از درجه داران کادر انتظامی هستید وقوانین را هم شناخت کافی دارید درابتدا باید دیدکه صورتجلسه تنظیمی وگزارش منعکس شده به دادگاه چی بوده و اینکه رده بالاتر از شما در این موضوع چه نظری دارند
گاها تکمیل پرونده هم که بشود و مدارک ومستندات کافی نباشد شمارا محکوم نخواهند کرد لیکن دراین موضوع بنظر میرسد شما هم تقصیر دارید و جریمه ای هم به شما تعلق خواهد گرفت

سلام
با توجه به توضیحات تان باید از عهده خسارات وارده برآیید.