اگر ورثه باقطعی آب باعث بروز ضرر به کشاورز بشوند میتوان از آنها شکایت کرد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۵۱ #19209067

سلام، ۴۰سال پیش کد خدای روستا با همکاری اهالی روستا موتورپمپ آبیاری در روستا احداث و اراضی کشاورزان روستا را آبیاری می کرد و حقابه اش هم دریافت میکرد...بافوت کد خدا ورثه مسئولیت موتورپمپ را برعهده می گیرند و پدر بنده هم یکی از کشاورزان دوره کد خدا بوده که آن هم فوت نموده و زمین به بنده ارث رسیده و نزدیک به ۲۰سال در زمین کشت وکار میکنم و کمافی الصابق حقابه آب کشاورزیم از همان موتور پمپ تامین میکنم آیا ورثه نسبت به اراضی آبخور موتور پمپ خود متعهد هستند ....آیا اگر ورثه باقطعی آب باعث بروز ضرر به کشاورز بشوند میتوان از آنها شکایت کرد...باتشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله در صورت ورود خسارت میتوانید شکایت کنید.

بله در صورت ورود خسارت به زمین های زراعی میتوانید از ورثه مطالبه خسارات وارده را نمایید.

سلام
بله این حق همچنان برایتان محفوظ بوده و وراث نمی توانند مانع استفاده از حق آبه شوند و اگر موجب خسارت شده اند می توانید دادخواست مطالبه وجه و الزام به ایفای تعهد نمایید .

با سلام،بله حق شما محفوظ است و می توانید‌ علاوه بر اازام به ایفای تعهد طرف مقابل خسارت درختان خشک‌ شده را با جلب نظر کارشناس و خسارات دادرسی را مطالبه نمایید.

باسلام واحترام چنانچه ورثه باقطع نمودن یاطرق دیگر موجب ورود خسارت به شما یا دیگر دارندگان حق آبه گردند امکان مطالبه خسارت وجوددارد

باسلام این حقی می باشد که به وراث منتقل گردیدونمیتوانندمانع حق آبه شماگردندودرصورتی که مانع گردندوخسارتی به شماواردگرددطبق نظرکارشناس مسوول خسارات وارده می باشندوشمابایستی به طرفیت ورثه دادخواست خودرامطرح نمایید

باسلام
درصورتی که با قطعی آب به کشاورزی ورثه خسارتی وارد شود میتوانند شکایت کنند وخسارت بگیرند با استناد به حقی که ازقدیم داشتند