با خرید بیمه سربازی، چگونه از کار افتاده شوم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶۱۱ #19076433

۱۳ سال سابقه دارم میخواستم بدونم با خرید بیمه سربازی در صورتی که از کار افتاده محسوب بشم تاثیری در مبلغ دریافتی یا حقوق کار افتادگی اعم از ناشی از کار باشد یا کار افتادگی ناشی از کار نباشد خریدان در هر دو حالت از کار افتادگی چگونه است

مشاوره حقوقی بیمه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

جهت خرید بیمه دوران سربازی به شعبه تامین خود مراجعه کنید تا انجام گردد

شما می توانید دوران سربازی را جزو سابقه بیمه کنید حقوق باز نشستگی شما اضافه می شود به سازمان تامین اجتماعی مراجعه کنید.

سلام شما باید جهت خرید بیمه دوران سربازی به شعبه تامین خود مراجعه کنید تا انجام گردد

از کار افتادگی تعریف خاصی در قانون تامین فصل ششم از مواد ۷۰ تا ۷۵ دارد. شما باید جهت خرید بیمه دوران سربازی به شعبه تامین خود مراجعه کنید و در مورد از کارافتادگی نیز اطلاعات بیشتری از شما داشته باشم تا با تطبیق بر مواد قانونی بدانید امکان آن وجود دارد یا خیر. به همین دلیل پیشنهاد می کنم یا از وکیل خبره اداره کار و تامین استفاده نموده و یا با مشاوره تلفنی حضور شما عرض کنم.
موفق باشید

سلام جهت خرید خدمت مراجعه می کنید به سازمان تامین اجتماعی مراجعه نمائید. سابقه خدمتی شما بیشتر در نظر گرفته شده و در افزایش حقوق شما تاثیرگذار است.