آیا فروش آپارتمان با قولنامه اعتباری خواهد داشت؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲,۱۳۰ #19000

با سلام و خسته نباشید. سوالی از خدمتتون داشتم. طبق شرطی که در عقد نامه ی من گذاشته شده شوهر من ملزم شده که دو دانگ از آپارتمانی که به نام مادرشون هست رو به نام من کنند. مادر ایشون میخوان که در بنگاه به صورت قولنامه ای دو دانگ به نام من و چهار دانگ رو به نام شوهرم کند. این قولنامه چقدر ارزش قانونی دارد؟ با تشکر.

مشاوره حقوقی ملکی
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام مبایعه نامه عادی یاد شده و تعهدات مندرج در آن معتبر است

تنظیم مبایعه نامه درمشاور املاک انجام میشود .‌مبایعه نامه یعنی خربد و فروش لذا درصورت انجام شرایط بیع
معامله صحیح است و نگرانی وجود ندارد

سلام مبایعه نامه جزو اسناد عادی محسوب می گردد و اگر املاک منطقه در عرفیت دارای سند مالکیت رسمی می باشند بهتر است انتقال سند انجام دهید ولی اگر املاک منطقه در عرفیت قولنامه ای هستند با تنظیم مبایعه نامه که صحت امضای طرفین و تاریخ تنظیم آن توسط یکی از دفاتر اسناد رسمی گواهی گردد معتبر خواهد بود و ضمنا توجه داشته باشید به جهت اینکه همسر شما طبق سند نکاح متعهد می باشد و مادر ایشان قصد انتقال دارند بهتر است که در مبایعه نامه حتما پردا خت ثمن معامله بصورت نقدا و تحویل ملک بصورت فی المجلس قید گردد . موید باشید

شرط ضمن عقد باید مقدور باشد والا باطل است پس چون زوج نمی تواند ملک دیگری را به نام شما بزند پس این شرط به این نحو باطل است
ولیکن اگر مادر زوج خود تصمیم به این امر داشته باشد تنظیم مبایعه نامه در بنگاه معتبر است و می توانید پس از مبایعه نامه الزام به تنظیم سند رسمی بخواهید

معتبر است و ارزش قانونی دارد و بهتر است در محضر یا مشاور املاک انجام شود

با تنظیم بیع نامه حائز کلیه شرایط بیع(به نحوی که در دفاتر املاک) تنظیم میگردد مشکلی نخواهید داشت . فقط در صورت بدعهدی و استنکاف از انتقال سند رسمی مجبور به رجوع به محاکم قضائی و اخذ رای الزام به تنظیم سند رسمی خواهید بود .

سلام ..قولنامه درحکم سندعادی می باشد ..وسند محسوب میشود لطفا دقت نظرداشته باشین دوشاهدحتما امضا کنن.وبهتراین است در دفاتراسنادرسمی انجام بگیرد