پرینت پیامک های واتس آپ و وایبر به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۸۲,۱۵۶ #18806

خسته نباشید
لطفا بطور شفاف بیان کنید که ایا امکان گرفتن متن پیامهای ترم افزار های موبایل مثل وایبر ، واتس اپ و ... غیر و وجود دارد
یعنی مراحل ان بستگی به مسیول و کاربر مربوطه بستگی دارد مانن پرینت ریز مکالمات که فقط صاحی خط با احراز هویت می تواند دریافت کند حال که شما با کاربر ان قسمت اشنا باشی میتوانی پرینت هر کسی را بگیری
با تشکر

مشاوره حقوقی مزاحمت تلفنی
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام خیر دریافت پیامکهای ارسالی ودریافتی از این پیام رسان ها بعلت عدم حضور نمایندگی در کشورما امکان پذیر نیست

با سلام
خیر امکان پذیر نیست چرا که سرورهای برنامه ها خارجی در ایران وجود ندارد

با سلام
دوست عزیز پیامرسان هایی که نام بردید سرور های آنها خارج از ایران میباشد و اینگونه نیست که به فرض دادگاه به شما نامه بدهد تا از مخابرات پرینت تماسها و یا پیامک ها را دریافت کنید ضمن اینکه در برخی از موضوعات تنها از طریق پلیس فتا این قبیل اقدامات محقق میگردد

با سلام ، به صورت عادی خیر اما ممکن است توسط نهاد های امنیتی قابل بررسی باشد لیکن به اشخاص عادی قابل ارایه نمی باشد .

بادرودوسلام امکان پرینت نمی باشد.

با سلام، امکان استعلام وجود ندارد چون، سرورها در کشور نیستن

با درود

۱: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

۲.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.