ایا با توجه به دادن سفته توسط کلاهبردار به اینجانب دعوای من با قرار منع تعقیب مواجه میشه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۰ #17679287

با سلام
بنده از متشاکی شکایت کلاهبرداری مطرح نمودم و متشاکی ابتدا بعنوان مطلع دعوت شد که نیامد و سپس تحت عنوان متهم احضار شد که بعد از صدور حکم جلب وی ،با گذاشتن وثیقه تفهیم اتهام شده است
اما او مدعی شده است که بمیزان پولی که از بنده گرفته سفته بمن داده است که البته راست میگه
اما سفته ها بدون تاریخه و بنده اگر دادخواست حقوقی میدادم او اعسار میزد البته ارکان کلاهبرداری واقع شده و در رابطه با اثباتش مشکلی پیش نیومد سوالم این است که ایا باتوجه به دادن سفته توسط کلاهبردار به اینجانب دعوای من با قرار منع تعقیب مواجه میشه و دادن سفته توسط کلاهبردار بنوعی حسن نیت او در استرداد مال رو توجیه میکنه یا اینکه باتوجه به غیرقابل گذشت بودن بزه فوق ردمال تاثیری در روند پرونده ندارد؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این موضوعات بستگی به نوع مدارک استنادی و تحقیقات و دفاعیات دو طرف و نظر قاضی پرونده دارد و نمیتوان نظر قضاوتی را داد شما بایستی منتظر اعلام رای بمانید .

با سلام
هرچند شکایت شما در مرحله اولیه به نتیجه رسیده است ولیکن در صورت اعتراض به رای توسط متهم این امر امکان دارد موضوع جنبه حقوقی پیدا نموده ووصف کیفری عمل متزلزل گردد چرا در قبال وجه ویا مالی که به متهم داده اید مابه ازا ان سفته اخذ نموده وبا پذیرش سفته بر عمل شخص متهم صحه گذاشته ایید ومالی از شما تلف نگردیده است ومیتوانید با به اجرا گذاشتن سفته ها نسبت به وصول ویا اقامه دعوی حقوقی اقدام نمایید