مدیرعامل استعفا داده و سهام را در محضر برنمی گرداند؛ تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۵۰ #17588311

یک شرکت سهامی خاص دارم در دوره مدیری عاملی ۵ درصد باید به اسم مدیرعامل بزنی زدم الان مدیرعامل استعفا داده ولی سهام را در محضر برنمی گرداند راه حل

مشاوره حقوقی تغییرات شرکت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام به طرح دعوی استرداد کنید

سلام. باید اساسنامه یا قراردادی که در اینخصوص منعقد شده مطالعه شود. وگرنه لصل بر این است که هیچ سهامداری ولو قبلا مدیرعامل بوده را نمی توان اجبار به فروش سهمش کرد مگر تعهد داده باشد مبنی بر فروش آن وقتی از سمت مدیریت استعفا می دهد.

با سلام. در اساسنامه شرکت حتما برای این مساله راه حلی هست. که با استعفای مدیر عامل تکلیف سهام وی چه می شود. و آیا این انتقال فقط در مدت زمان سمت وی موردپذیرش است یا خیر... اگر تبصره ای دیده نشده است. دیگر کاری از دست شما بر نمی آید چون شما سهام را منتقل کرده اید و ایشان مالک و سهامدار هستند

به مهر
بسته به قرارداد و اساسنامه پاسخ سوال را می بایست داد

دادخواست الزام به استرداد سهام را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید.

با سلام
سهام قائم به شخص نمیباشد لیکن میبایست سهام مدیر عامل مستعفی را خریداری نمائید

سلام . معمولا شخصی که به عنوان سهامدار معرفی میشود اصل این است که سهام متعلق به خود ایشان است و لذا شما نمیتوانید الزام ایشان به انتقال سهام بدهد .و تنها میتوانید ایشان را به این امر راضی کنید .