برای اثبات اعسار نیاز به شهود دارم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۵۶ #17561524

سلام و ارادت
من از سال ۱۳۹۱ دچار ورشکستگی شدم و خونه من توسط بانک مصادره شده و به دلیل جریمه تعزیراتی تمام حسابهای من مسدود شده به زندان رفتم و الان هم احتمالا بابت جریمه تعزیرات بابت حبس بدل از جزای نقدی یکی دو سالی میرم زندان، شخصی در گذشته از من ۱ میلیارد تومان چک داشته که حقوقی اقدام کرده اگر محکوم شوم و در زندان باشم با توجه به اتفاقاتی که در این سالها برایم افتاده و هیچ مالی ندارم و اموال من هم توسط بانک مصادره شده و کاملا ورشکسته هستم در صورتیکه که اعسار بدم اعسار من قبول میشود؟

مشاوره حقوقی تعزیرات
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ورشکستگی با اعسار متفاوت است
برای دادخواست اعسار شهود الزامی است

با مطالبی که بیان داشته اید احتمال پذیرش اعسار و موافقت با تقسیط بدهی شما بسیار زیاد است و میتوانید با معرفی شهود درخواست خود را مطرح نمایید .

با سلام..
در خصوص موضدع مطروحه..
می توانید در اینخصوص دادخواست اعسار مطزح نمائید و اگر گواهی ورشکستگی نداشته باشید، باید دو نفر شاهد عادل و بالغ مرد جهت شهادت اثبات مراتب عسر و حرج خود به دادگاه معرفی نمائید..
موفق باشید..

سلام
اخیرا اعسار بدون گواه با سوگند مدعی اعسار تو دادگاه ها پذیرفته میشه منتها شما حتما حکم ورشکستگی تون به همراه فرم گواهان و فرم لیست اموال منقول یا غیرمنقول ضمیمه دادخواست اعسارتون کنید.دادگاه استعلام میگیره اگه مالی نداشتید اعسار و تقسیط شما رو میپذیرند.