چنانچه فردی به پلیس امنیت گزارش رابطه نامشروع در ماشین بنده رو بده، اس ام اس پلیس امنیت اخلاقی برام میاد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳,۳۳۷ #17327043

با سلام،
من در سامانه ثنا عضو نیستم، چنان چه فردی به پلیس امنیت گزارش رابطه نامشروع در ماشین بنده رو بده، اس ام اس پلیس امنیت اخلتقی برام میاد؟ یا چون تو ثنا عضو نیستم این اس ام اس برام نمیاد؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله لیکن در سامانه ثنا نیز ثبت نام کنید

بسمه تعالی : رابطه نامشروع بصورت فوق الذکر قابل پیگیری نمیباشد. لذا اولا باید شاکی از بستکان درجه یک یکی از طرفین باشد دوم اینکه باید با اجازه قاضی باشد و سوم اینکه در رابطه با روابط نامشروع هیچ مقامی حق تفحص و تحقیق ندارد . لذا اثبات رابطه نامشروع در قوانین جدید بسیار سخت شده و صرف موارد مذکور فقط مگر پلیس بطور مشهود و در اماکن عمومی و علنی یا به تجاهراشخاص ( دختر و پسر در ملا عام ) برخورد نماید .. علی ایهال از نظر حق الهی قابل استغفار است صرف فعل گناه .
از لطایف کلام : از شرایط و احکام صیغه موقت اگر بهره ببرید وارد ثواب نیز خواهید شد که این حکم اسلام دین مهربانیهاست

باسلام معمولا افرادی درسامانه ثنا ثبت کرده اند وقتی دعوی یا شکایت علیه شان مطرح شود ابلاغ بصورت اس ام اس به طرف ابلاغ خواهد شد ولی اگرتخلف توسط خودرو کسی انجام شود ابتدا اس ام اس به مالک خودرو ارسال خواهد شد.

با سلام.

در چنین مواردی، پیامک معمولا به مالک خودرو که شماره پلاک خودرو بنان وی ثبت شده است، ارسال می گردد. نه فرد دیگری..
موفق باشید..

با سلام
سامانه ثنا مربوط به مراجع قضایی است. در خصوص مورد سؤال شما، در صورت لزوم ارسال پیامک، برای مالک خودرو پیام ارسال میشود...

با سلام پلیس اطلاعات از مقام قضایی کسب تکلیف خواهد نمود و سپس استعلام از پلاک خودرو انجام و به مالک پلاک خودرو به نحو مقتضی اعلام تا برای پاسخگویی به پلیس مراجعه نماید.ابلاغ از طریق سامانه ثنا صرفا از طرف مراجع قضایی صورت خواهد گرفت.چنانچه ثبت نام ثنا نداشته باشید دادگاهها با ارسال احضاریه بصورت فیزیکی به آدرس محل اقامت تان اقدام خواهند نمود.

درود
پیامک احتمالا به مالک خودرو ارسال خواهد شد.