ایا تنفیذ همون اثبات مالکیت هست یا خیر؟

پرسیده شده
۳۶ پاسخ ۵۱۶ #16935619

با سلام. بنده خریدار و متصرف یک زمین هستم. سندها عادی و دستنویس هستند. همسر فروشنده با تبانی مدعی زمین شده با یک وکالتنامه مبهم و قص. بنده سال گذشته دادگاه حقوقی دادخواست اثبات مالکیت دادم ولی عدم استماع خورد به دلیل جلوگیری از ایجاد مالکیت موازی. الان تنفیذ قرارداد مالی غیر منقول نوشتم. نوبت رسیدگی هم ۲۱ شهریور داده شده ولی جوری که توی سایت ها خوندم ظاهرا این هم باید اصلاح کنم. خواهشی دارم بگید که دقیقا چی باید بنویسم؟ ایا برای اینکه عدم استماع نخوره میتونم افزایش خواسته بزنم و اثبات مالکیت به انضمام الزام به تنظیم سند بزنم؟ یا همین فعلی قابل رسیدگی هست؟

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۳۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام دادخواست الزام به ایفای تعهد تقدیم و تنظیم نمایید.

سلام
دادخواست اثبات وقوع بیع و الزام انجام تعهد بدهید

سلام بهتر است شما دعوا اثبات وقوع بیع را بزنید در این معامله تنفیذ جایگاهی ندارد

با سلام شما باید دادخواست اثبات وقوع بیع و الزام به انجام تعهد ارایه دهید

بااحترام
تنفیذ را افزایش خواسته بدهید و الزام به انجام تعهدو نیز تحویل ملک هم بدهید

درود بر شما ،مستحضر باشید که این موارد دو مقوله جداگانه هستند.

سلام
به احتمال زیاد این دادخواستتون هم به مشکل بر می خورد.
شما باید دادخواست تایید صحت انتقال مالکیت و الزام فروشنده به تنظیم سند رسمی ارائه می دادید.
البته باید همه فروشندگان قبلی را خوانده قرار دهید.
تنفیذ جایی هست که قرارداد غیرنافذ است.
افزایش خواسته نه، تغییر خواسته!
جهت تنظیم دقیق دادخواست تنظیم اوراق قضایی رزرو نمایید تا در خدمتتان باشم.