مواردی که زن نیاز به اجازه رسمی و قانونی همسر دارد چیست ؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۵,۳۴۹ #167

سلام

۱) زنی با مردی آمریکایی الاصل که مسلمان می باشد ازدواج کرده و ازدواجشان در سفارت ایران در یکی از کشورها به صورت رسمی و قانونی ثبت شده است

اما مرد مجبور است خارج از ایران زندگی کند و کلا وارد ایران نخواهد شد

زن هم فعلا اجازه سفر به کشور مرد را ندارد

_ با توجه به اینکه زن داخل ایران زندگی می کند برای چه مواردی نیاز به امضا و اجازه شوهر دارد؟مثلا می دانیم که برای خروج از کشور زن نیاز به اجازه و امضای همسر دارد، حال سوال این است در چه موارد دیگری چنین اجازه ای را نیاز دارد؟

_ و با توجه به شرایط گفته شده یعنی اینکه مرد به ایران سفر نخواهد کرد، در موارد لازم، یعنی در مواردی که زن نیاز به امضا و اجازه قانونی همسرش دارد چگونه می تواند این اجازه را داشته باشد؟
مثلا اگر قرار است برای گرفتن این اجازه، از طرف مرد وکالت نامه داشته باشد و با نشان دادن آن وکالت نامه در موارد مورد نیاز مسئله اجازه و امضای همسر حل شود، چگونه می تواند این وکالت نامه را دریافت کند؟ توجه شود که باز هم با در نظر گرفتن شرایط مرد که به ایران وارد نخواهد شد پاسخ داده شود، مثلا آیا با توجه به این موضوع که مرد وارد ایران نخواهد شد، زن می تواند این وکالت نامه را در همان سفارت ایران در همان کشوری که ازدواجشان ثبت شده دریافت کند و آیا در این سفارت خانه ها وکلایی هستند که چنین وکالت نامه هایی را نتظیم کنند؟

۲) سوال دیگر اینکه آیا زن ایرانی در صورت ازدواج با شخصی غیر ایرانی تابعیت ایران را از دست خواهد داد؟
پیشاپیش از پاسخگویی شما متشکرم

مشاوره حقوقی خانواده
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

زوج به زوجه وکالت خروج بدهد

برای خروج زوجه به سفارتخانه مراجعه کنیداماتابعیت پابرجاست

با درود زوج در سفارت خانه به زوجه وکالت خروج داد

سلام با مراجعه زوج به سفارت خانه میتواند وکالتنامه را تنظیم کند و جواب سوال دوم خیر تابعیت از بین نمی رود

سلام .زوج در سفارتخانه وکالت به زوجه دهد مانند خروج از کشورو.....

موارد متعددی هستند مثل اجازه خروج

وقت بخیر
برای تمام اموری که نیاز به اجازه زوج دارد همسر می تواند در سفارت خانه به زوجه وکالت دهد
ازدواج با مرد غیر ایرانی موجب سلب تابعیت نیست