مبلغ نفقه زوجه درسال 94حداقل و حداکثر چقدر است؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۳۸,۴۳۵ #16629

مبلغ نفقه همسردرسال 94 حداقل و حداکثر چقدر است؟

مشاوره حقوقی نفقه
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سایت محاسبه خسارت تاخیر تادیه مربوط قوه قضاییه مراجعه شود

مبلغ نفقه بستگی به شئن و منزلت و شرایط خانوادگی زوجه و استطاعت و درآمدمرد و محل سکونت و شرایط تورمی و اقتصادی حال حاضر دارد

با سلام نفقه توسط کار شناس نفقه تعیین میشود و از ۳۰۰ تا ۹۰۰ میباشد

میزان نفقه ی زوجه با توجه به منزلت اجتماعی وخانوادگی ایشان والبته استطاعت مالی زوج بستگی دارد باتوجه به اینکه قضات سلیقه ای رفتار میکنند اما بصورت حدودی در پرونده های متعدد بین ۳۰۰تا۶۰۰ بنده مشاهده کردم.

با سلام..
در خصوص موضوع مطروحه.. نفقه زوجه تابع مبلغ مشخص و معینی نبوده و بستگی به شرایط زندگی و خانوادگی و شخصیت زوجه و وضیعت مالی و شغل و درآمد زوج متغیر بوده و طبق نظریه کارشناس دادگستری تعیین و برآورد می گردد..
با توجه به سوالق پرونده های سال ۱۳۹۴ معمولا بین ۳۵۰/۰۰۰ تا ۷۰۰/۰۰۰ متغیر بوده است..
موفق باشید..

بستگی به درآمد همسرتان دارد ولی آنچه که معمول بود مبلغی نزدیک به۳۰۰ تا۵۰۰هزار تومان وجه رایج کشور

با سلام
تعیین میزان نفقه زوجه یا اولاد بر حسب ارجاع امر به نظر کارشناس رسمی نفقه انجام میگیرد
کارشناس نفقه بر حسب اوضاع اجتماعی ،فرهنگی ، محل زندگی و تحصیلات و سایر موارد اقدام به تعیین نفقه خواهد کرد