انتشار عکس تابلو اعلانات شرکت در فضای مجازی چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۴۴۷ #16111505

سلام و وقت بخیر

در شرکتی مدیرعامل نامه ای در خصوص کرونا و تقویت سیستم ایمنی بدن روی سربرگ شرکت با نام و امضای خودش زده بود(موضوع کلی نامه هم این بود ما مسئول مریض شدن شما نیستیم، سیستم بدنی شما ضعیف باشه به ما ارتباطی نداره) یک نفر از نامه که روی تابلو اعلانات بوده عکس گرفته و توی یکی از صفحه های پزشکی اینستاگرام پخش کرده، کار این فرد چه مجازاتی براش میتونه داشته باشه.

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوع فاقد وصف مجرمانه است

با توجه به توضیحات شما که فرمودید برگه روی تابلو اعلانات بوده یعنی موضوع خصوصی نبوده پس شخص مورد نظر شما جرمی مرتکب نشده و مجازاتی هم برای او متصور نیست

برای این موضوع هیچ گونه مجازاتی وجود ندارد و شخص انتشار دهنده نیز مرتکب جرمی نشده است

سلام وقت بخیر
اعلانات برای عموم مردم گذاشته میشود و انتشار آن هم در فضای مجازی فاقد وصف مجرمانه است.

آگهی های تابلو اعلانات برای اطلاع عموم است پس جرم نیست

باسلام
هیچ جرمی دراین خصوص صورت نگرفته

باسلام
عمل شما جرم محسوب نمی گرددزیرا این متن ازقبل اعلان عمومی شده است