بنده می خواهم از ایشان به جهت رفع مزاحمت و جبران خسارت شکایت کنم؛ چکار کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۶۰۷ #15824341

سلام با توجه به اینکه ساختمان همجوار در زمان ساخت خسارت به ساختمان من وارد کرده و الان هم با اجرای ناقص ناودانی ها باعث وجود خسارت های بیشتر و عدم توجه به درخواست بنده در خصوص تمهیدات برای رفع مشکل ناودانی ها موجب سلب آرامش و آسایش خانواده شده الان بنده می خواهم از ایشان به جهت رفع مزاحمت و جبران خسارت شکایت کنم. حالا شکایت بنده کیفری هست یا حقوقی؟ البته گزارش کارشناس تامین دلیل شورا را هم دارم. تشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست حقوقی مبنی بر مطالبه خسارت و رفع مزاحمت جهت ارائه به دادگاه حقوقی تنظیم نمایید.

باسلام دادخواست حقوقی مبنی بر مطالبه خسارت و رفع مزاحمت جهت ارائه به دادگاه حقوقی تنظیم نمایید.

بسمه تعالی : ابتدا با توجه به شرخ موضوع تقاضای تامبن دلیل یا دادخواست تامین دلیل را مطرذح بعد از جلب نظر کارشناس اقدامات بعدی یقینا بنفع شما خواهد بود و نظر این حقیر بدوا هیچ دعوی طرح نکنید و حتما بعد از تامین دلیل و تعیین مقدار خسارت و اثبات ورود خسارت طرح دعوی بفرمایید تا حتما موفق شوید

سلام دعوی حقوقی مطالبه خسارت میباشد

سلام
می توانید دادخواست حقوقی دریافت مطالبه خسارت و ضرر و زیان وارد شده را مطرح نمایید .

سلام-دادخواست مطالبه خسارت را در دفتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت نمایید

ب دادگاه حقوقی مطالبه خسارت وارده ب ساختمان را مطرح کرده