فسخ نکاح امکانپذیر هست؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۴۵۵ #15448523

سلام. اگر به دادگاه اعلام کنم زنم مشکل عقلی داره و وضعیت روانیش مساعد نیست و دادخواست فسخ نکاح بدم دختر می تونه اعاده حیثیت کنه و ازم شکایت کنه؟

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.
با شرایطی که فرمودید بعید است با درخواست شما موافقت گردد و به نتیجه مطلوب برسید!
در صورتی که ثابت کنند با سوءنیت این کار را انجام داده اید، می‌توانید درخواست اعاده حیثیت و... کنند که اثبات سوءنیت نیز امر آسانی نمی باشد.

باسلام فسخ درقانون حمایت خانواده وقانون مدنی شرایط دارد اول اینکه فسخ فوری وبه محض اطلاع از موارد فسخ باید مطرح شود بطور مثال زوج بیکاراست ولی درعقدنامه خودرا کارمند معرفی کرده است زوجه دراین صورت میتواند دادخواست فسخ بدهد وحکم بگیرید تا عقدنکاح فی مابین آنها منحل شود وزوجه به وضعیت قبل ازنکاح برمی گردد که انکارازابتدا عقدی صورت نگرفته است.

با سلام..
۱_ با طرح دادخواست، زوجه به پزشکی قانونی معرفی می گردد و در صورتیکه پزشکی قانونی سلامت عقل وی را تائید کنند، امکان فسخ نکاح وجود ندارد..
۲_ در صورت عدم اثبات موضوع و همچنین اثبات سوءنیت شما در طرح دادخواست، زوجه حق طرح شکایت علیه تان را دارد..
موفق باشید..

در صورت عدم اثبات شکایت شما , امکان شکایت برای ایشان متصور خواهد بود

تقاضای فسخ نکاح ارتباطی با حیثیت ندارد!
حتی در جرائم صرف شکایت افتراء محسوب نمی‌شود چه اینکه طبق اصل ۳۴ قانون اساسی تظلم خواهی حق مسلم هر فرد است

در صورت عدم اثبات موضوع و البته اثبات سونیت شما بله میتواند علیه شما شکایت تنظیم نماید.

سلام بله در صورتی که پزشکی قانونی مشکل را تایید نکند ایشان میتواند از شما شکایت نماید