در جلسه در جلسه حضور نداشتم؛ اداره کار میگه باید برم دیوان اعتراض و پیگیری کنم؛ تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۱۳ #15356220

سلام
شاکی از شرکت تولیدی هستم بعد از تحویل دادخواست بخاطر مشکل در سامانه جدید اداره کار و عدم ابلاغ تشکیل جلسه حضور نداشتم و غیابی رای قطعی صادر شده اداره کار میگه باید برید دیوان اعتراض و پیگیری کنید چون رای قطعی شده جالبه نه دعوت شدم و نه حضور داشتم آیا میشود با توجه به عدم دعوت و ابلاغ در سامانه و عدم حضور در جلسه دادخواستم رو مجدد تحویل و رسیدگی مجدد انجام بشه....قانونی برای این موضوع وجود داره؟

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله اداره کار درست میگه باید در مهلت سی روزه برای اعتراض از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

طبق قانون باتوجه بله مهلت مقرر سی روز نسبت به طرح دعوی در دیوان اقدام نمائید

باسلام
باتوجه به قطعی شدن رای تنها میتوانید در دیوان شکایت کنید.

با سلام
ظرف مهلت سی روزه میتوانید به رای صادره در دیوان معترض باشید

سلام یک ماه مهلت اعتراض داری

درود بر شما، خیر، شما می‌توانید در مهلت ۳۰ روزه در دیوان به رای صادره اعتراض کنید.

با درود
در مهلت یکماه به رای معترض شوید.