در اجاره نامه دستی فقط مبلغ ودیعه و اجاره بها قید شده الان مستاجر می خواهد تخلیه کند و ضرر و زیان مطالبه کرده چنین حقی دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۴۵ #15317057

سلام من چند وقت پیش یک اجاره نامه دستی تنظیم کردم و در آن فقط مبلغ ودیعه و اجاره بها رو تعیین کردم و مابقی توافقات لفظی بود الان مستاجر اذیت میکند و توافق کردیم که تخلیه کند اما الان ۱۰ روز مانده به روز تخلیه میگوید باید کل پول با زیانم رو بدید بعد من برم الان من باید چی کار کنم اصلا این شخص حق این کار رو دارد من باید چی کار کنم که اینقدر متضرر نشوم؟

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
بایستی نسبت به حکم تخلیه اقدام نمایید و چون اجاره قبل یکساله بوده است عنوان کنید برای یکسال تمدید نمودید ، فقط از زمان اتمام اجاره اقدام نمایید .

اصلاحیه :
سلام . اگر ذیل قرارداد توسط دو نفر شاهد امضا شده ، شما می توانید روز بعد از انقضاء قرارداد از طریق شورای حل اختلاف درخواست تخلیه فوری مطرح کنید . ودیعه نیز قبل از اجرای دستور تخلیه و در اجرای احکام باید به حساب سپرده دادگستری واریز شود .

سلام . اگر ذیل قرارداد توسط دو نفر شاهد امضا شده ، شما می توانید روز بعد از انقضاء قرارداد از طریق شورای حل اختلاف درخواست تخلیه فوری مطرح کنید . ودیعه نیز قبل از اجرای دستور تخلیه و در اجرای احکام باید به حساب سپرده دادگستری واریز ود .

سلام
اگر در موعد مقرر طبق قرارداد اجاره مستاجر تخلیه ننمود موجر از طریق شورای حل اختلاف برای دستور تخلیه می تواند اقدام نموده و مبلغ ودیعه را به صندوق دادگستری واریز نماید.