عقد من با پسر عموم باطله یا نه؟

پرسیده شده
۲۷ پاسخ ۴۲۲ #13458863

سلام من ۱۴ سالم بود با پسر خالم صیغه ۹۹ ساله خوندم ولی مادرم اینا نمیدونستن و من به زور خانوادم با پسر عموم ازدواج کردم راضی نبودم الان عقد من با پسر عموم باطله یا نه؟چون ما صیغه رو باطل نکردیم حالا من باید چیکار کنم؟لطفا راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی ثبت احوال
۲۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ازدواج شما با زوج در عقد موقعت در صورتی که باکره بودید نیاز به اذن ولی یا جدپدری می باشد

باتوجه به اظهارات از انجایی که عقد موقت بدون اذن ولی بوده عقد باطل و نکاح دائم صحیح می باشد

با توجه به اینکه پدرتان اذن و اجازه ای در عقد اول نداده فلذا باطل است و عقد نکاح دوم شما صحیح است

با سلام ببینید خواهر محترم اولا عقد موقت وقتی خوانده شود یعنی نکاح محقق شده حال اینکه شما در چه حدی با پسر خاله بوده اید که جای خود ...اما از نظر حقوقی عقد دائم شما با توجه به تشریفات صحیح است اما از نظر شرعی بهتر است رضایت پسر خاله خود مبنی بر بذل مدت عقد را می گرفتید که از نظر وجدانی هم به آرامش برسید ...در این زمینه با مرجع تقلید خود مشورت بفرمایید بهتر است

باسلام
در صورت عدم وجود اذن پدر شما در عقد اول، این عقد باطل و عقد دوم صحیح است

عقد موقت اول اگر بدون اذن پدر بوده باشد باطل و عقد دوم صحیح است.

اگر عقد موقت شما بدون اذن پدر بوده باطل است و ازدواج دائم شما صحیح