آبروریزی درب منزل رو چطور میتوان پیگیری نمود؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۶۱۵ #13327256

سلام ساعت یک بامداد همسایه ما آمد و دستش را گزاشت روی زنگ و آبروی مرا در کوچه برد و از اافاظی مانند بیشعور و روانی استفاده کرد مجازات این عمل چیست؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
الفاظ بیشور و روانی توهین است و مجازات جزای نقدی دارد.

علیه ایشان تحت عنوان مزاحمت و توهین از طریق دفتر خدمات با استناد به شهادت شهود شکایت نمایید .

با سلام شما میتوانید با مراجعه به دفتر خدمات قضایی از فرد مزبور به استناد شهادت شهود به اتهام توهین و مزاحمت شکایت کنید.

با سلام
توهین به افراد از قبیل فحاشی و استعمال الفاظ رکیک چنانچه موجب به مجازات جزای نقدی درجه شش (بیست میلیون ریال تا هشتاد میلیون ریال) خواهد بود از طریق دفاتر خدمات قضایی.

مستند به شهادت شهود از طریق دفاتر خدمات قضایی تحت عنوان مزاحمت و توهین شکایت نمایید و اگر تهدید هم کردند تهدید

درود بر شما، چنانچه بتوانید این مساله را به نحوی از انحاء چون شهادت شهود اثبات کنید، می‌توانید به جرم توهین و مزاحمت علیه ایشان از طریق دفاتر الکترونیک قضایی اقدام به طرح شکایت نمایید. توهین ساده در رویه کنونی مشمول جریمه ی نقدی خواهد شد.

شمامیتوانیددرصورت اثبات به جرم ایجادمزاحمت -توهین شکایت نمایید