پرداخت دیه زن چه میزان است؟

پرسیده شده
۳۲ پاسخ ۳۱۲ #12668406

سلام وقت بخیر
سال ۹۸ مادرم با یک نیسان تصادف نمود و گفتند پرداخت دیه به صورت ۵۰-۵۰ خواهد بود و رای در اسفند ۹۹ صادر شده و تاکنون که فردا اول اردیبهشت ۹۹ است هنوز چیزی گفته نشده است . و اینکه الان دیه شده ۴۸۰ میلیون دیه پرداختی به ما چه مبلغی خواهد بود؟

مشاوره حقوقی دیه
۳۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام دیه طبق نرخ روز پرداخت می شود.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید دیه به نرخ روز محاسبه می شود

سلام
درتصادفات رانندگی دیه زن ومرد یکسان می باشدو دیه یوم الادا محاسبه وپرداخت می گردد

با درود..
دیه همـواره براساس نرخ روز محاسبه و پرداخت می گردد..
فلـذا با توجه به توضیحات شما، بدون شک دیه متعلقه براساس نرخ اعلامی سال ۱۴۰۰ بایستی با نرخ ۴۸۰ میلیون تومان محاسبه و پرداخت شود..

سلام دیه به نرخ روز محاسبه میشود ....

با سلام.دیه بر اساس نرخ روز محاسبه میشود

با درود
پرداخت دیه به موجب یوم ادا بوده و بر مبنای روز پرداخت می بایست پرداخت گردد