ایا از ماموری که این افترا را زده میتونم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۸۲ #12245402

سلام خسته نباشید ۱۰ ماه پیش پسرم رفته بود تریاک بخره همزمان با رسیدن پسر من و مواد فروش مامورها هم رسیدن که پسر من هم با اون مواد فروش به جرم مشارکت درفروش گرفتنش بردن پاسگاه ----------- مامور موادر خدری که اینارو گرفت شب همون روز از ما جلو
پاسگاه ۲۰۰ میلیون پول نقد میخواست منم نداشتم بدم از اونجا لجبازی کرد و گفت میفرستم بچه ات بره داخل وجنسی که موقع دیدن مامورها مواد فروش پرت کرده زمین مامور پیدا کرده بود گذاشت پرونده به اسم بچه من با اینحال فردا که رفتیم دادسرا گفت ۵ میلیون بدین بفرستمش تحت‌نظر مثلا به من فرصت بده ما تو این چند روز که اون تهت نظره ما ۲۰۰ تومن رو جور کنیم بدیم بهش که همان روز ۵ میلیون ازمون گرفت ۵ روز دیگه که دوباره آورد دادگاه ما توانسته بودیم ۳۷ میلیون جور کنیم که اونم گفت بریم یه جای خلوت خیابون خلوت پول بدیم بهش با اون ۵ میلیون شد ۴۲ میلیون گفتش پسر شما الان پاسگاه آزاد میشه و مواد را از پرونده پسر تو برداشتیم افتاد گردن همون یارو فروشنده در حالیکه پسر من آزاد نشد که هیچ هنوزم تو زندانه پسر من تا حالا پاش اینجور جاها باز نشده و بود و سابقه نداره الان پسرمن تکلیف چیه باجرم ۳۰شیشه که بیخودروپرونده اش گذاشتن من چه کاری باید بکنم ایا از ماموری که این افترا را به پسرمن چسبونده میتونم شکایت کنم وجواب بگیرم

مشاوره حقوقی افترا
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با عنوان اخاذی قابل شکایت است

سلام می توانید تحت عنوان اخاذی با استناد به شهادت شهود شکایت خود را مطرح نمایید.

نیازی به شکایت کیفری نمیباشد میتوانید در اسرع وقت به حق و حقوق خودتون برسید.

اگر عنوان مجرمانه ای با سونیت ب شخصی منتسب شود موضوع تحت عنوان افترا قابل پیگیریست لیکن اخاذی حسب توضیحات محرز بوده و میتوانید طرح شکایت کنید

درود بر شما ،مستحضر باشید تحت عنوان اخاذی قابل اقدام است.

به عنوان اخاذی از مامور شکایت کنید.

با درود تحت عنوان اخاذی قابل شکایت و پیگیری است