گرفتن حکم تخلیه چطور است؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۱,۸۴۸ #11993543

با سلام
در تیر ماه سال ۹۹ پدر بنده یک واحد مسکونی را اجاره داد،در شهریور ۹۹ آن واحد را بنام من کرد
حالا که نزدیک موعد قرار داد است من یک ماه زودتر به مستاجر اعلام کردم که در موعد قرارداد تخلیه کند(من در تیر ماه قرار است ازدواج کنم و قصد دارم در همان خانه ساکن شوم) ۵روز هم از موعد قرارداد بیشتر به مستاجر وقت دادم برای تخلیه
مستاجر قصد تخلیه ندارد
با توجه به قانون اعلام شده بابت تمدید قراردادها در دوران کرونا و اینکه من خودم الان خونه مو لازم دارم چگونه می توانم نسبت به گرفتن حکم تخلیه اقدام کنم در ضمن در قرارداد ذکر شده بابت هر روز تاخیر مستاجر ۳۰۰هزار تومان باید پرداخت کند که من میخوام این روزی ۳۰۰هزار تومان را هم بگیرم اگر بعد گذشتن ۵روز از موعد قرارداد تخلیه نکردند
ممنون میشم اگر لطف کنید به این پرسش حقوقی من پاسخ دهید و راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت اثبات نیاز شخصی می‌بایست تخلیه صورت گیرد.

با اثبات اینکه در شرف ازدواج هستید و نیاز شخصی دارید ،دستور تخلیه صادر خواهد شد

باسلام
با اثبات نیاز شخصی برای خود می توانید نسبت به تخلیه اقدام بفرمایید .

با احترام در صورت اثبات نیاز شخصی خود میتوانید دستور تخلیه بگیرید

سلام در صورت نیاز,شخصی قابل تخلیه است

سلام باید نیاز شخصی اثبات گردد.

درود
با اثبات نیاز شخصی می توانید دستور تخلیه بگیرید.