آیا می‌توانم به اتهام قذف از ایشان شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۲۶۸ #11708963

با سلام و وقت بخیر
نیروی یکی از دستگاه‌های امنیتی با سو استفاده از موقعیت شغلی و تنظیم گزارش خلاف واقع به بنده نسبت زنا داده و مدعی شده است که در دادگاه به جرم زنا محکوم و شلاق خورده ام و گزارش خود را به بعضی از مراجع ارسال و مشکلاتی نیز برایم بوجود آورده است در صورتی که صحت ندارد و بنده هیچگونه سابقه کیفری از بدو تولد تا کنون ندارم
تشکر میکنم

مشاوره حقوقی کیفری
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بله قابل شکایت است. ماده زیر را نیز مطالعه کنید.
ماده ۲۴۶ قانون مجازات اسلامی
قذف باید روشن و بدون ابهام بوده، نسبت دهنده به معنای لفظ آگاه و قصد انتساب داشته باشد گرچه مقذوف یا مخاطب در حین قذف از مفاد آن آگاه نباشد.
تبصره- قذف علاوه بر لفظ با نوشتن، هرچند به شیوه الکترونیکی نیز محقق می شود.

سلام
بله می توانید با عنوان قذف شکایت نمایید لیکن ارائه دلیل جهت اثبات بر عهده شماست

سلام درصورت توانایی اثبات آن حتما اقدام کنید

باسلام درصورت اثبات اقدام نمایید.

بله شکایت متصور هست اگر توانایی اثبات آنرا دارید،ب اتهام قذف ب شلاق محکوم خواهند شد

وقت بخیر در صورت اثبات میتوانید

مستند به دلایل خود شکایت نمایید