آیا من مشمول حق و حقوق قانون کار و بیمه قرار میگیرم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۴۶ #11647290

سلام
من کارگری هستم که پنج سال در مغازه ای که کارش صنایع اتش نشانی بوده کار میکردم و سه سال اول کارم قراردادی بابت کار نبسته کارفرما و بعد سه سال دو سال بعدش بخاطر حادثه ای که بابت افتادن کپسول برای دستم پیش اومده قرارداد سه ماهه بسته اونم نه متداول و پشت سر هم ایا من مشمول حق و حقوق قانون کار و بیمه قرار میگیرم ایشون فقط اخرین قرارداد سه ماهه رو به اداره کار ارجاء داده است

مشاوره حقوقی اداره کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام طبق قانون کار مواد ۱ تا ۴ کلیه کارگران و کارفرمایان و کارگاهای سراسر کشور مشمول قانون کار و مزایای متعلقه به کارگران میباشند و از نظر بیمه نیز کارفرما مکلف به پرداخت بیمه معوقه کل کارکرد شما (چه در زمانی که قرارداد کتبی داشتید و چه در زمانی که بدون قرارداد کتبی مشغول بکار بوده اید) طبق ماده ۱۴۸ قانون کار هستند.
تنها کارگران سازمان های خاص احصا شده در قانون که اکثرا دولت هستند طبق ماده ۱۸۸ قانون کار از شمول قانون کار خارج هستند لیکن شغل حضرت عالی در زمره مشاغل مشمول قانون کار هست و کارفرما مکلف به تادیه کلیه مطالبات کارگری شما میباشند.