آیا با داشتن گواهی حکم رشد میتوان تاریخ تولد خود را در شناسنامه اصلاح کرد؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۴۷۹ #11591960

سلام.
ضمن اینکه از لحاظ فیزیکی و ... اصلا تاریخ تولدم با بنده هماهنگ نیست. اگر نمیشود آیا میتوانم با دریافت شناسنامه المثنی تاریخ تولدم را اصلاح کنم. لطفآ کمکم کنید من مشکلات زیادی دارم که انقدر پیگیر این موضوع هستم. باتشکر

مشاوره حقوقی تغییر سن در شناسنامه
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، به اداره ثبت مراجعه کنید و ادله ی خود را ارائه دهید در صورت عدم موفقیت به طرفیت اداره ثبت دادخواست تنظیم کنید

درود
از طریق ثبت احوال اقدام نمایید

بله می توانید اقدام نمایید ولیکن پذیرش خواسته شما به ادله ای که ارائه نی نمایید بستگی دارد

اگر دلیل و مدرک محکمه پسندی دارید میتوانید اقدام کنید مانعی ندارد

درود
بله لیکن پذیرش یا عدم پذیرش وابسته به ادله ای است که ارائه میگردد .

کاربر گرامی هرمشکلی راه حلی دارد وقوانینی مصوب گردیده که هرسازمان مربوطه مسئول رسیدگی به آن می باشد. که دراین مورد بخصوص سازمان ثبت احوال رافع مورد شما می باشد.
اما قانون وضع شده این چنین میگوید ؛
صاحبین شناسنامه تنها یک مرتبه درصورتیکه اختلاف سن واقعی با سن مندرج در اسناد سجلی به تشخیص کمیسیون مرکب و رئیس اداره ثبت احوال محل و پزشک منتخب شهر محل صدور شناسنامه و با عضویت و ریاست قاضی دادگاه صالحه تشکیل می گردد،وچنانچه اختلاف سن بیش از ۵ سال باشد می توانند سن خود را اصلاح نمایند.

درود بر شما بله میتوان