میتونیم مثلا حسابهای محدود و کم رو وارد کنیم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۵۴ #09777159

سلام برای پر کردن فرم مالیات برارث کل حساب بانکیا و چیزایی که مدرک وسند دارن باید لیست کرد یا هرچیزی که هست مثلا قولنامه ای بودن
چون ما قصد فروش خودرو را فقط داریم وازاد کردن حسابهای بانکی
ایا نیازه ریز به ریز داشته ها رو وارد کرد یا میتونیم مثلا حسابهای محدود و کم و وارد کنیم حتا اونایی که سند ومدرک ندارند
منظورمو نمیدونم رسوندم یا نه

مشاوره حقوقی مالیات بر ارث
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
مالیات هر مالی که قصد فروش دارید پرداخت کنید

سلام لازم نیست همه را یکجا پرداخت نمایید هر مالی را که قصد فروش داشتید مالیات همان مقدار را بپردازید.

قبلا پاسختون داده شده

سلام هر مالی که انتقال دارید باید مالیت بر ارث همان پرداخت شود

با درود
سوال تکراری است.

با درود..
علیـرغم تکـراری بودن سـئوال مطــروحه؛ قانونا بایستی همه اموال ذکر گردد، ولی می توانیــد حسابهای بانکی و اموالی که قصد انتـقال آنها را دارید قیـــد نمایید..

هر مالی که انتقال داده می شود مالیت بر ارث همان باید پرداخت شود