بابت مزاحمت همسایه به دلیل پخش صدای موسیقی بلند می توانم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲۸ پاسخ ۹,۲۱۰ #09770759

با سلام و عرض خسته نباشید
آیا جهت تأمین دلیل برای ایجاد مزاحمت و سلب آرامش و آسایش توسط همسایه ای که اقدام به پخش صدای موسیقی بلند در بعضی از ایام و برخی از ساعات اقدام می کند می توان از حضور کارشناس دادگستری در منزل مسکونی در ساعات مزاحمت استفاده نمود و در صورت امکان امر فوق به چه روال اداری باید انجام شود.
از راهنمایی شما متشکرم.

مشاوره حقوقی مزاحمت
۲۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
بهتر است از دلایلی همچون شهادت شهود یا صورتجسله کلانتری استفاده نمایید .

با سلام تحت عنوان مزاحمت به استناد شهادت شهود و صورتجلسه کلانتری می‌توانید اقدام کنید

سلام و عرض ادب
بله قابل پیگیری هست

بله می‌توان اقدام ب شکایت کرد لیکن ارائه دلیل و مدرکی معتبر نیاز هست بهتر هست جهت صورتجلسه با پلیس تماس حاصل کنید تا دلیل معتبری داشته باشید،شهادت شهود نیز موثر هست

با سلام
در این خصوص امکان تامین دلیل و اخذ نظریه کارشناسی وجود ندارد.
از کلانتری اقدام کنید.

موفق باشید.

با درود ابتدا با کلانتری تماس گرفته شود تا صورتجلسه گردد

شما می توانید شکایت رفع مزاحمت کنید ولی چون در مواقعی انجام میشه نمی توانید کارشناس را بیاورید درخانه نگهدارید تا هر وقت صدا بلند شد تایید کند می توانی از همسایه ها همراهی بگیرید خودش دلیل اثبات است