در چه موقعی میتوانم نسبت به مهریه نیز اقدام کنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۶۲ #08916660

با سلام و عرض خسته نباشید
بنده حدود یکسال هست که عقد دائم کردم . مدتی قبل درخواست نفقه معوقه نمودم و متاسفانه دادخواست من مورد قبول دادگاه واقع نشد . الان دادخواست نفقه جاری کردم و حدود یک ماه دیگر جلسه رسیدگی انجام می شود .
حال سوالم این هست که در چه موقعی میتوانم نسبت به مهریه نیز اقدام کنم و نفقه ام را نیز بگیرم . در ضمن روابط زناشویی هم نداشتم .
با تشکر فراوان.

مشاوره حقوقی مهریه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به مجرد وقوع عقد ، زن مستحق مهریه می باشد .هر زمان که بخواهید می توانید برای مطالبه مهریه اقدام کنید (شرایط وصول آن بستگی زیادی به عندالمطالبه بودن یا عندالاستطاعه بودن مهریه و داشتن یا نداشتن اموال و موجودی حسابی بانکی همسرتان دارد)
و پرونده مطالبه مهریه هیچ ارتباطی با نفقه ندارد

سلام ..
در صورتی که در منزل مشترک با زوج ساکن باشید ، دعوای نفقه ی شما رد خواهد شد .
و مهریه ارتباطی با نفقه و تمکین ندارد و هر زمان که بخواهید می توانید مطالبه نمائید

به محض وقوع عقد شما میتوانید مهریه خود را مطالبه نمایید و این امر منوط به شرایط خاصی نمیباشد.
ضمنا درصورت باکره بودن شما امکان استفاده از حق حبس را نیز دارید، به این صورت که مادام که مهریه پرداخت نشده میتوانید از انجام رابطه زناشویی امتناع نمایید

سلام
بعد از جاری شدن عقد نکاح، زوجه مستحق دریافت مهریه است.هر زمان که صلاح بدانید می‌توانید برای گرفتن مهریه اقدام کنید.منع قانونی وجود ندارد.

شما هر زمان که بخواهید میتوانید با مراجعه به دفتر ازدواجی که سند نکاحیه رو تنظیم کرده مراجعه و تقاضای اجرای مهریتون رو بکنید

سلام هر زمان صلاح بدونید ، از نظر قانونی مانعی وجود نداره

با سلام..
طبق قانون به مجرد وقوع نکاح زن مالک مهریه می گردد و می تواند آن را مطالبه نموده و یا هر گونه دخل و تصرفی در آن بنماید..
بر این اساس خواسته مستلزم زمان و مکان خاصی نبوده و شما در هر زمانی می توانید مهریه خود را مطالبه نمائید..
برای این منظور می توانید دادخواست مطالبه مهریه خود را از طریق دفاتر خدمات قضایی جهت طرح در دادگاه مطرح نمائید تا پس از تشکیل پرونده، مورد رسیدگی و حکم صادر گردد..
موفق باشید..